L’HONESTEDAT DEL PP ÉS INQÜESTIONABLE: 155 casos aïllats

 

                                  reproduït de http://cinicat.wordpress.com.-

  L’HONESTEDAT DEL PP ÉS INQÜESTIONABLE (155 casos aïllats)Ara que vénen les eleccions municipals, han començat a sorgir veus criticant el PP perquè diuen que és un niu de corruptes, i que la cúpula del partit dóna suport o encobreix la corrupció. Està clar que hi poden haver alguns casos de corrupció, però es tracta sempre de casos aïllats. Des d’aquí reto a qui pugui dir algun cas de corrupció que afecti algun càrrec públic del PP. Com que ja sé que a tots ens vénen al cap algun dels noms d’aquests casos aïllats que hi ha haugt, ja començo jo la llista amb aquests més coneguts, i a veure qui és capaç de dir-ne un de més. Però que consti que són casos aïllats:

[@more@]

 

1.- AJA MARIÑO, CÉSAR, ex alcalde de Lugo, i Senador del PP, denunciat per la Fiscalia de l’Audència provincial de Lugo per presumpte malversació de fons públics. 

2.- ALBERT, RAFAEL, alcalde del PP a Oropesa, denunciat amb tot el seu equip de govern per presumpta prevaricació urbanística. 

3.- ÁLVAREZ, ISMAEL alcalde del PP a PONFERRADA, condemnat per assetjament sexual. 

4.- AMOR, GEMA, consellera de Cooperació i Participació de la Generalitat Valenciana, denunciada per la Fiscalia per falsetat, malversació i contra la Hisenda pública, en relació amb Terra Mítica. 

5.- ANDRÉS CALLEJA, MARTA, Presidenta provincial de Nuevas Generaciones del PP a Valladolid, presenta la dimissió al ser imputada en un cas de presumpte estafa. 

6.- ARANA, SOLEDAD, alcaldessa del PP a Puente del Congosto, condemnada per complicitat en usurpació, prevaricació, nomenament il·legal, falsificació de document públic, frau i estafa. 

7.- ARES VÁZQUEZ, JESÚS, alcalde del PP a TOQUÉS – (A Coruña),condemnat per pederastia. 

8.- AZNAR, JOSÉ MARIA, expresident del Govern espanyol, acusat d’un presumpte delicte en la custòdia de documents sobre l’11 – M. 

9.- BATANERO, ÀNGEL, alcalde del PP a Sevilla la Nueva durant vint anys, fins el 1999, acusat per la fiscalia de participar en irregularitats en la gestió municipal en benefici de gent propera. 

10.- BELTRAN, VICENTE, alcalde del PP a Xert, condemnat a vuit anys d’inhabilitació per prevaricació. 

11.- BERMÚDEZ ALONSO, JOSÉ ANTOLIANO, diputat del Partit Popular condemnat pel Tribunal Suprem per deslleialtat professional i apropiació indeguda.  

12.- BERRUECO RUBIO, VICENTE, ex regidor del PP i aparelldor municipal de Galapagar, condemnat per falsetat documental i tràfic d’influències. 

13.- BLANCO RODRÍGUEZ, BENIGNO, ex Secretari d’Estat d’Infrastructures i membre de la Directiva nacional del PP, investigat per la Audiència Provincial per preseumte delicte de prevaricació. 

14.- BLAYA, FRANCISCO, alcalde del PP de Mazarrón, Múrcia, té una querella de la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia pel presumpte delicte de prevaricació i malversació de fons públics. 

15.- BORDOY, ANDRÉS, regidor del PP a Calviá, condemnat per suborn. 

16.- BUENO GARCIA, ONALIA, primera tinent d’alcalde del PP a Mogan, Gran Canària, detinguda per presumpta corrupció urbanística, prevaricació i malversació de fons públics. 

17. CAMACHO ALARCÓN PASCUAL, coordinador de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Cieza, governat pel PP, condemnat per assetjament sexual.  

18.- CAÑELLAS, GABRIEL, ex President de les Balears, condemnat per prevaricació i suborn. 19.- CARDONA, JOSÉ JUAN, Conseller de Comerç del Govern Balear del pp, processat per delict electoral, malversació, i falsetat documental. 

20.- CARTAGENA, LUÍS FERNANDO, ex alcalde del PP a Orihuela, ex Diputat i ex Conseller d’Obres Públiques de la Generalitat Valenciana, sota la presidència de Zaplana, condemnat a quatre anys de presó per malversació de fons públics i falsetat documental. 

21.- CASTEDO, SONIA, regidora d’urbanisme del PP a Alacant, denunciada pel fiscal anticorrupció per presumptes irregularitats 

22.- CASTELLANO, MARIA DEL CARMEN, presidenta del comitè local del PP a Teldo, detinguda i acusada de suborn en una trama de corrupció municipal. 

23.- CAZORLA, JUAN JOSÉ, alcalde del PP a Fuerteventura, condemnat per extorsió i suborn. 

24.- CEPEDA, JOSÉ MARIA, alcalde del PP a Aranjuez, a qui la Fiscalia de Madrid ha interposat querella per suborn, prevaricació i tràfic d’influències. 

25.- CEPEDA, JAVIER RAMON, regidor d’Urbanisme pel PP a Aranjuez, a qui la Fiscalia de Madrid ha interposat querella per suborn, prevaricació i tràfic d’influències, com al seu germà. 26.- CHINCHÓN SANZ, JOSÉ ANTONIO, alcalde del PP a Pedrezuela, condemnat per prevaricació continuada. 

27.- CONCEPCIÓN, LUÍS, regodor de Tràfic del PP a Alacant denunciat per la Fiscalia antocorrupció per presumte tracte de favor a un empresari.  

28.- DIAZ, CARMEN, alcaldessa del PP a El Boalo, denunciada, amb cinc regidors més, per un presumpte delicte de prevaricació per requalificacions irregulars. 

29.- DÍAZ ALPERI, LUÍS, alcalde del PP a Alacant, denunciat per la Fiscalia anticorrupció per presumptes irregularitats. Imputat també per presumpte desfalc de sis milions d’euros.    

30.- DÍAZ ROBLES, FERNANDO, ex regidor d’Hisenda a Alcorcón pel PP, processat per associació il·lícita per a cometre delictes relacionats amb el mercat i els consumidors, prevaricació, revelació de secrets, servir-se d’informació privilegiada, suborn, negociacions i activitats prohibides a funcionaris, maquinació per a alterar el preu de les coses i blanqueig de capital. 

31.- ESCORIAL, LUÍS CECILIO militant del PP, i director de l’INEM de Valladolid, condemnat per coacció. 

32.- ESPINOSA, LUÍS, ex Secretari General d’AECI en el Govern del PP investigat per la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per irregularitat en la seva gestió quan era Secretari general de la Confederació Empresarial valenciana. 

33.- FABRA, CARLOS, President de la Diputació de Castelló pel PP, processat per frau i falsificació. 

34.- FERNÁNDEZ, CARLOS, regidor del PP, a LABASTIDA, condemnat per narcotràfic. 

35.- FERNÁNDEZ QUEJO, JOSÉ LUÍS, ex alcalde de San Lorenzo del Escorial, jutjat per un presumpte delicte urbanístic. 

36.- FERNÁNDEZ ROCHA, ANTONIO, alcalde del PP a Tui, Pontevedra, condemnat per prevaricació. 

37.- FERNANDO CARTAGENA, LUIS, ex Conseller d’Obres Públiques de la Generalitat Valenciana, ex diputat i ex alcalde d’Orihuela, condemnat per falsificació, i maversació de fons públics. 

38.- FLUIXÁ, CIPRIÁ, alcalde de Xeresa pel PP, condemnat per prevaricació. 

39.- FENOLL, ANGEL, militant del PP i empresari industrial, condembar per suborn i tinença il·legal d’armes. 

40.- FONT, JAUME, conseller de Medi Ambient del Govern Balear, condemnat per delicte electoral. 

41.- FOXÁ, NARCISO, alcalde del PP a Majadahonda, acusat per un altre regidor també del PP per haver portat a terme una trama urbanística. 

42.- GALBEÑO, CARLOS, alcalde del PP a Torrelodones, Madrid, és acusat per dos regidors seus, també del PP, davant la fiscalia anticorrupció per presumptes irregularitats urbanísticas. 

43.- GALMES, JORGE, ex alcalde del PP a Ses Salines ( Mallorca), condemnat pel Tribunal Suprem pel delicte d’escoltes il·legals. 

44.- GÀLVEZ, MIGUEL ÀNGEL, regidor d’Economia i Hisenda pel PP a Aranjuez, a qui la Fiscalia de Madrid ha interposat querella per presumpte delicte de suborn, prevaricació i tràfic d’influències. 

45.- GÁMEZ LAMARCA, ANTONIO, regidor del PP a Ubeda, condemnat per abusos sexuals. 

46.- GARCÍA, MARÍA DE LAS MERCEDES, alcaldessa del PP a Quijoma, Madrid, imputada per presumptes delictes de prevaricació, malversació de cabals públics, ususrpació de funcions i tràfic d’influències.  

47.- GARCÍA ELVIRA, JULIO, ex alcalde de Colmenarejo pel PP,condemnat pel Tribunal Suprem per adjudicar-se una finca municipal mentre exercia el càrrec públic 

48.- GAVILANES, MIGUEL, alcalde del PP a Brunete, acusat pe la Fiscalia de Medi Ambient, Consum i Urbanisme de Madrid per un presumpte delicte de prevaricació. 

49.- GIBERT, JAUME, encarregat de la inspecció d’obres d’Andratx, detingut i imputat pels delictes suborn, falsetat documental, contra l’ordenació del territori, prevaricació urbanística, negociacions il·legals i blanqueig de capitals. 50.- GIL, SALVADOR, militant del PP i xofer d’Eduardo ZAPLANA, condemnat per agressió. 

51.- GILET, FRANCISCO, ex conseller del Govern Balear i ex diputat nacional del PP, processat per suborn i delicte electoral. 

52.- GIMÉNEZ REYNA, ENRTIQUE, germà de Pilar Giménez-Reyna empresonada per estafa-, ex Secretari d’Estat d’Hisenda amb el PP, va haver de dimitir acusat de tràfic d’influències en l’estafa de Gescartera. 

53- GINÉS SÁNCHEZ regidor del PP a ORIHUELA, condemnat per assetjament sexual. 

54.- GÓMEZ, JACINTO, alcalde del PP a Montemayor del Río, Salamanca, condemnat a un any i mi de presó i inhabilitació per un delicte d’imprudència. 

55.- GÓMEZ, LUÍS, del PP i director general de l’empresa municipal Gestión del Suelo de Oviedo, acusat de reclamar comissions il·legals es veu obligat a dimitir. 

56.- GÓMEZ GARRIDO, ALEJANDRO, regidor d’Urbanisme del PP a Gondomar, detingut per corrupció urbanística.  

57.- GONZÁLEZ, FRANCISCO, alcalde del PP a Mogan, Gran Canària, detingut per presumpta prevaricació i malversació de  fons públics, relacionats amb corrupció urbanística. 

58.- GONZÁLEZ ARROYO, DOMINGO, president del PP de Fuerteventura i ex alcalde, condemnat per vexacions i tracte laboral discriminatori contra la dona. Imputat també per un presumpte delicte de prevaricació. 

59.- GUERRA, GREGORIO, regidor d’Urbanisme del PP a Alhaurín el Grande (Màlaga) detingut per un presumpte delicte relacionat amb l’urbanisme. 

60.- HERNÁNDEZ, JOSÉ, alcalde del PP a San Javier, Múrcia, denunciat i investigat per la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia per presumptes tractes de favor en la seva gestió 

61.- HERNÁNDEZ, JOSÉ SILVERIO, regidor portaveu del PP a Mogan, detingut per tràfic d’influències, malversació i delicte contra la llei electoral 

62.- HERNÁNDEZ MATEO, PEDRO, alcalde del PP a Torrevieja, processat per tràfic d’influències. 

63.- HERNANDO, CAMILO, diputat del PP per Zamora i Secretari regional d’organització del partit, condemnat per malversació de fons públics. 

64.- HIDALGO, EUGENIO, ex alcalde del PP a Andratx, detingut i imputat per diversos delictes urbanístics, de corrupció i mediambientals, per delicte de prevaricació urbanística, tràfic d’influències i contra l’ordenació del territori. A més està acusat de coaccions i amenaces. 

65.- HUARTE, LUÍS MARIA, Diputat autonòmic pel PP a Madrid imputat per la fiscalia de Madrid per presumptes delictes de prevaricació, malversació i falsetad documental en l’afer del Cementiri madrileny.  

66.- HUERTA, CARMELO, ex regidor del PP a Saragossa va haver de dimitar al destapar-se les irregularitats comeses quan era President del Consell assessor de RTVE a Aragó, amb contractes a favor d’empreses seves. 

67.- IZQUIERDO, PABLO, ex cap de premsa d’Aznar i ex diputat del PP, president de Fundació Iberoamericana-Europa, denunciada per haver retingut 70 milions de pessetes que havia d’haver destinat a ajuda humanitària a El Salvador. 

68.- JIMÉNEZ CARMONA, FRANCISCO, regidor del PP a Granada, condemnat per malversació de fons públics. 

69.- LABANDA, MÁXIMO empresari constructor militant del PP, condemnat per intent de segrest. 

70.- LACALLE, ENRIQUE, ex regidor del PP a Barcelona imputats pel jutjat d’instrucció núm i de santa cruz de tenerife per un suposat delicte d’apropiació indeguda, falsetat i delictes societaris. 

71.- LAMBÁS, FIDEL, regidor del PP a Medina del Campo, condenmat per injúries. 

72.- LLAMAS, JACINTO alcalde del PP a Torrelaguna, condemnat per prevaricació. 

73.- LÓPEZ, GUADALUPE, regidora del PP a Telde, detinguda i imputada pel delicte de malversació de cabals públics. 

74.- LÓPEZ, JOSÉ, regidor del PP a Àguilas, ha de dimitar en veure’s involucrat en un negoci derivat d’una requalificació de terrenys que acabava de comprar. 

75.- LÓPEZ-AMOR, FERNANDO, ex diputat del pp, i ex director general de RTVE, condemnat per malversació. 

76.- LÓPEZ COCA, NICOLÀS, ex Director General del Fons Espanyol de Garantia Agraria, en el govern del PP, imputat en el cas que investifa el frau sobre el lli, raó per la qual va haver de dimitir. 

77.- LORENZO, ANTONIO, alcalde del PP a Algorfa, imputat per la Fiscalia anticorrupció per preseumptes delictes de Tràfic d’influències, contra l’ordenació del territori, prevaricaió i coaccions, tot plegat derivat de requalificacions urbanístiques irregulars 

78.- LUIS BAÑO, DIEGO, assessor del grup municipal del PP a Mollet, detingut per pertànyer a banda armada neonazi. 

79.- MAGALLARES, ANA MARÍA, alcaldessa del PP a Chinchón, va haver de dimitir, condemnada per prevaricació continuada. 

80.- MARTÍN, DIMAS, President del Cabildo de Lanzarote pel PP, condemnat per suborn, malversació i estafa. 81.- MARTÍN, LUIS FRANCISCO, regidor del PP a Bejar, condemnat per usurpació, falsificació de document públic i estafa. 

82.- MARTÍN SERÓN, JUAN, alcalde del PP a Alhaurín el Grande (Màlaga) detingut per un presumpte delicte de suborn, relacionat amb l’urbanisme. 

83.- MARTÍNEZ, TEÓFILA, alcaldessa del PP a Càdiz i presidenta de la Zona Franca, on el Tribunal de Comptes ha trobat irregularitats en la seva gestió, amb un forat de més de 32 milions d’euros. 

84.- MASSOT SUREDA, JAUME, director general d’Ordenació de Territori del Govern Balear, detingut i acusat de tràfic d’influències i prevaricació urbanística. 

85.- MASSOT SALVÀ, JOAN CARMEL, ex regidor d’Hisenda del PP a Andratx i director general de Relacions Europees i Entitats Jurídiques del Govern Balear, investigat pel cas Andratx, per participar en la trama de corrupció urbanística, i pels presumptes delictes contra l’ordenació del territori, falsetat documental, prevaricació i possible suborn. 

86.- MATAS, JAUME, president del Govern Balear, presenta com a factures de representació les entrades d’un Cub d’alterne de Moscou. 

87.- MATUTES, ABEL, ex mnistre d’afers exterior del govern del PP està acusat de tràfic d’influències i prevaricació en un pla urbanístic d’Eivissa. 

88.- MATUTES, ESTRELLA, consellera del PP al Consell Insular d’Eivissa i Formentera, acusada de delictes de tràfic d’influències, prevaricació i activitats prohibides a les autoritats. 

89.- MEDINA, JOSÉ MANUEL, alcalde del PP a Oriola, Alacant, imputat pels delicte de falsetat, prevaricació i malversació de cabals públics. A més d’una altra imputació de corrupció urbanística i comptable. 

90.- MELGOSA, BENITO A, regidor del PP a Ortuella (Biscaia) condemnat per intent d’abusar del seu guardaespatlles, de qui pretenia que li fes una felació. 

91.- MENA, IGNACIO, portantveu municipal del PP a Estepona, condemnat per injúries i vulneració de l’honor. 

92.- MÉNDEZ POZO, ANTONIO, empresari de la construcció afiliat al PP i amic personal d’Aznar, condemnat per estafa.  

93.- MINGO, MARIO, ex alcalde del PP a Torrelodones, Madrid, president del PP local i diputat, és acusat per dos regidors de Torrelodones, també del PP, davant la fiscalia anticorrupció per presumptes irregularitats urbanísticas. 

94.- MIR, IGNACIO, assessor jurídic del municipi d’Andratx, imputat en la mateixa causa que l’alcalde Eugenio Hidalgo. 95.- MORENO, ANTONIO, Conseller de Sanitat pel PP a la Comunitat de Madrid, i ex regidor del PP a Madrid, imputat per la fiscalia de Madrid per presumptes delictes de prevaricació, malversació i falsetad documental en l’afer del Cementiri madrileny.  

96.- MOSQUERA, JOSÉ LUIS, regidor de Cultura i portaveu del PP a Gondomar, detingut per corrupció urbanística.  

97.- MUNAR, MIQUEL, regidor del PP a Algaida, processat per Pederastia. 

98.- NADAL, ANTONIO, tinent d’alcalde de Medi Ambient pel PP, a l’Ajuntament de Palma de Mallorca, condemnat per coanccions. 

99.- NAVARRO, MIGUEL, subsecretari d’Industria i Energía del govern valencià i ex director general de Terra Mítica, condemnat per agressió. 

100.- OLIVA, CARMELO, regidor d’Hisenda del PP a Telde, detingut i imputat pel delicte de suborn. 

101.- OLMO, ANTONIO DEL, alcalde del PP a Santa Margalida, dimiteix en ser acusat per la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia per un cas de corrupció urbanística. 

102.- ORTEG, GUILLERMO, alcalde del PP a Majadahonda, ha de dimitir al saber-se les irregularitats econòmiques i d’urbanisme del municipi 

103.- ORTUÑO, MANUEL, del PP, subdelegat del Govern Valencià a Elx, condemnat per injúries. 

104.- PABLO ANDRÉS, EUGENIO primer tinent d’alcalde de Galapagar pel PP, condemnat per prevaricació i falsetat documental. 

105.- PALOP, SALVADOR, veure ZAPALANA, EDUARDO. 

106.- PENA RABADE, JOSÉ, alcalde del PP, a Begonte, condemnat per assetjament sexual. 

107.- PEÑA, ANTONIO, regidor d’Urbanisme del PP a Rota, imputat per prevaricació en la tramitació d’un expedient urbanístic. 

108.- PEÑA, JOSE MARÍA, ex alcalde de Burgos, condemnat per prevaricació. 

109.- PERDOMO, CELSO, ex Director General de Industria del Govern Canari, pel PP; detingut i processat per comfabulació delictiva amb els empresaris i militants del PP Enrique Guzmán López, Alfredo Brigante Arencibia, Wilebaldo Luis Yánez, i amb el militant i executiu de Caja Insular de Ahorros de Canarias Jesús González Martín. 

110.- PÉREZ DE LOS COBOS, LEANDRO, regidor d’Urbanisme del PP a Mulas, denunciat per presumptes irregularitats urbanístiques. 

111.- PÉREZ VILLAR, MIGUEL, conseller d’economía de la Junta de Castella i Lleó – nomenat directament per Jose María Aznar-, condemnat per prevaricació i suborn. 

112.- PORTO REY, ENRIQUE, director general d’Urbanisme de la Comunitat de Madrid, en el Govern d’Esperanza Aguirre dimiteix del seu càrrec acusat de prevaricació, tràfic d’influències i activitats il·legals. 

113.- PRADO, ISAAC, alcalde del PP a O Vicedo, Lugo, dimiteix en ser condemnat per atemptat contra l’autoritat i amenaces de mort, al Fiscal en Cap  de l’Audiència Provincial de Lugo. 

114.- PRIETO HERRERO, ANGEL MIGUEL, alcalde del PP a Frechilla, condemnat per prevaricació. 

115.- RABBIN, MOHAMMED Secretari Gral. de Nuevas Generaciones i assessor del grup parlamentari del PP a CEUTA, condemnat per narcotràfic. 

116.- RAMALLO, LUIS, ex diputat del PP, va haver de dimitir de la vicepresidència de la CNMV per rebre suborns del President de Gescartera. 

117.- RAMÍREZ, DOMINGO, regidor del PP, de Serveis i platges a Telde, detingut i inculpat per un delicte de suborn. 

118.- RAMOS, MANUEL, regidor d’Urbanisme pel PP a Màlaga, processat per infidelitat en la custòdia de documents públics. 

119.- ROCES, PELAYO, diputat del PP, condemnat per injúries al delegat del Govern a Astúries. 

120.- RODRÍGUEZ, JORGE, regidor d’Urbanisme de Las Palamas de Gran Canaria, del PP, ha de dimitar per una denúncia en contra seva per un suposat tracte de favor a una empresa. 

121.- RODRÍGUEZ, PEDRO, alcalde de Huelva pel PP, processat per prevaricació. 

122- RODRIGUEZ DE CASTRO, MANUEL, del PP, ex delegat del Consorci de la Zona Franca de Càdiz, processat per desfalc i condemnat pel Trubunal de Comptes.  

123.- RODRÍGUEZ GÁLVEZ, LUIS, militant del PP i arquitect municipal de Galapagar, condemnat per falsetat documental i tràfic d’influències. 

124.- ROMERO, CARMELO, alcalde del PP a Palos de la Frontera, processat per falsetat comptable. 

125.- ROMERO DE TEJADA, ex alcalde del PP a Majadahonda i secretari general del PP a Madrid, acusat amb un altre regidor del propi partit per haver organitzat una trama urbanística. 

126.- ROVIRA, RAMIRO, assessor del PP de la ex ministra de sanitat Celia Villalobos, condemnat per malversació. 

127.- RUBIO GUILLÉN, FERNANDO alcalde de Galapagar pel PP, condemnat per prevaricació i falsetat documental. 

128.- SÁNCHEZ, JOSÉ LUÍS, preesident del PP a Telde, detingut i acusat de malversació de cabals públic i revelació de secrets. 129.- SEGOVIA, MIGUEL, tinent d’alcalde pel PP a Jaen, processat per falsetat en document públic. 

130.- SEGUÍ, MARIA ISABEL, arquitecta municipal d’Andratx, imputada en els delictes que també s’imputen a l’alcalde Engenio Hidalgo. 

131.- SOPEÑA, JAVIER, senador del PP per Astúries i regidor de l’Ajuntament d’Oviedo, investigat per la Fscalia per presumpte cobrament de comissions il·legals en operacions urbanístiques. 

132.- SORIANO, MANUEL, ex Cap de Gabinet d’Esperanza Aguirre, Presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid, processat per assetjament sexual.