A la presó per defensar el català !!!

  El Tribunal Constitucional va dir fa un any que el castellà també podia ser llengua vehicular a l’ensenyament de Catalunya , la qual cosa no vol dir que obligatòriament ho hagi de ser, vol dir que si algun dia a Catalunya tenim un govern que vol que el castellà sigui la llengua vehicular seria també perfectament constitucional . A partir d’aquí el Tribunal Suprem emet tres sentències en que pretèn obligar a que el castellà sigui llengua vehicular, la qual cosa no deixa de ser una interpretació molt “particular” de la sentència del TC . Ara , seguint el TS , el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJ) li pretèn donar ultimàtums al govern de Catalunya , oblidant que la competència per decidir com ha de ser el sistema educatiu català la té el govern de Catalunya democràticament escollit i no cap tribunal . A sobre un il·luminat d’una organització ultraespanyolista , convivència cícica (anti)catalana , amenaça a la consellera d’ensenyament amb una querella criminal per tancar-la a la presó si no fa exactament el que diu el TSJ… Tot això és senzillament repugnant. La sentència del TC del 2010 és una creu, però les interpretacions que en fan alguns jutges espanyolistes està totalment fora de lloc i frega la mala fe . A què esperen tots aquests defensors de les “llibertats” per denunciar l’ofegament del català a la Franja de Ponent o al País Valencià? …no diuen res sobre el tracte degradant pel català que vol implantar el PP a les Illes? Hem d’anar a la presó per poder defensar l’ensenyament en català? no se suposava que el franquisme ja s’havia acabat? LA DEMOCRÀCIA ESPANYOLA ÉS UNA VERITABLE MERDA I LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA, SI PERMET AIXÒ, TAMBÉ HO ÉS . ESPANYA CADA DIA FOT MÉS FÀSTIC, ESTEM IGUAL QUE A L’ÈPOCA FRANQUISTA I SOM MOLTS ELS QUE N’ESTEM FINS ELS COLLONS!!!!!!