IB3, TV3 i la censura dels partits de futbol

Autor: Eivissa Confidencial

      Quan IB3 i TV3 varen arribar a un acord en el conflicte de les freqüències es va dir que el canal de la Generalitat de Catalunya sacrificava els partits del Barça. Des d’aquell moment l’emissió de TV3 durant els partits es va començar a tapar perquè els drets del futbol a les Illes els tenia IB3 i així s’ha vengut fent. El descontent dels aficionats ja es va fer notar en aquell moment, però després va incrementar-se quan IB3 va deixar de donar els partits. La desconnexió de TV3 es continuava fent malgrat que Ib3 ja no podia dir res dels drets. Sense IB3 ni TV3 els partits només es poden veure per La Sexta o, curiosament, Canal 9 (que no sempre es desconnecta). Però sembla que això només afecta als partits del Barça perquè si juga per exemple l’Espanyol no hi ha censura i qui vulgui pot mirar-se el partit pel canal de la Generalitat. Un embolic de connexions i desconnexions que ja no hi ha ningú que l’entengui.

 postdata: és més que evident que aquest pacte amb el PP balear va ser un error …un altre. 

[@more@]