Nou incompliment dels socialistes valencians

  Potser algú aquí al Principat encara creu en les bondats dels socialistes, fruit d'això tenim a la Generalitat aquest peculiar pacte d'ERC amb PSC i ICV, de totes maneres una cosa és la bona fe i una altra la candidesa. No començarem a citar tots els incompliments de ZP, ni totes les travetes que li està fent el PSC a ERC des del 2003, seria massa llarg, parlarem ara de la poca ètica amb la que actuen els socialistes valencians.

[@more@]

 

  El PSOE va governar al País Valencià durant 12 anys i va ser un desastre, ells són culpables en gran part de l'ascens del PP, ells van inventar-se una tele com el Canal9 que es per posar-se a plorar i ells no van moure ni un dit per acabar amb l'antidemocràtica barrera del 5% de vots a tot el País Valencià que ha impedit que els nacionalistes valencians entressin a les Corts Valencianes tot i tenir el recolzament de més de 100.000 vots, una clàusula que aquí al Principat hauria deixat a ERC fora del Parlament en les eleccions de 1984 i 1988.

  Els socialistes valencians van prometre que amb el nou estatut valencià defensarien l'eliminació de la barrera del 5%,un nou engany, al final van dir que això ho decidirien a la llei electoral, però resulta que per aprovar la llei electoral cal posar-se d'acord amb el PP. Portaven uns mesos dient que defensarien que el 5% passés a ser un 3%, però han tornat a mentir, d'acord amb el que informa vilaweb, el PSPV ja ha expressat que per pactar amb el PP estan pensant en acceptar que es mantingui el 5% . Els socialistes no són de fiar, ni els espanyols, ni els valencians, ni el PSC. Els nacionalistes catalans fariem bé de deixar de barallar-nos, unir-nos i acabar amb el PP i el PSOE abans de que ells ho facin amb nosaltres.