RENFE: desídia , incompetència i molta barra

El que està passant a rodalies RENFE és una vergonya, però no fa més que evidenciar les males arts, la incompetència i la desídia dels polítics catalans. Amb tot el que està caient el senyor Saura se'n va a Madrid i diu que "encara no tenen el sí del govern espanyol per parlar del sidral de RENFE", la unica decisió que s'ha pres és que de moment no es decideix res, ho deixen tot per una reunió que suposadament s'ha de fer el 15 d'abril, total, no corre pressa, els polítics catalans van en cotxe oficial i en avió, per tant aquest problema no és rellevant.

 

[@more@]

Em pregunto què més ha de passar per a que la impresentable ministra de foment dimiteixi, es clar que si el senyor Nadal no va dimitir amb tot el que va passar al Carmel per què ha de dimitir ella?. Per molts la política és una professió més, en sa vida han treballat de res més, la seva professió no és metge, advocat, arquitecte, periodista o paleta, la seva professió és polític, viuen d'això, cobren una bona pasta, dietes, bons restaurants, cotxe oficial… 

  Què hi feia el senyor Carod a l'India? i diré més, que hi feia passejant-se per l'India amb la bandera espanyola com si fos si fos el mismíssim mister Marshall? Els indis es van independitzar l'any 47 dels anglesos, mentre que nosaltres encara no ens hem independitzat dels espanyols, per tant potser són ells els que ens haurien de donar lliçons a nosaltres.

  La responsabilitat del que passa amb la RENFE és dels socialistes, es diguin PSC, PSOE o com sigui, són ells els que governen a Madrid i ells els que han de resoldre tot això. És depriment que gent que diu que és independentista dongui suport a tots aquests barruts, no hi ha dret! . Curiosament els socialistes tenen la seva seu a Catalunya al costat de l'estació de Sants, al carrer Nicaragua, segurament si els usuaris del tren en lloc de reclamar a les guixetes se'n anessin a reclamar a la luxosa seu que té el PSOE al carrer Nicaragua de Barcelona els hi farien més cas.

 

Comments (2)

orfeumarç 1st, 2007 at 11:17

No et coneixia i m´alegro que hi siguis. continua donant-nos munició!

orfeumarç 1st, 2007 at 11:18

No et coneixia i m´alegro que hi siguis. continua donant-nos munició!