ERC i ICV s’abaixen els pantalons per salvar ZP

  S'acaba de saber que els diputats al Congrés d'ERC i ICV han decidit retirar la proposta de debat parlamenti en que s'havia de parlar monogràficament del caos de RENFE i on hauria hagut de comparéixer ZP, al final l'únic que hi haurà serà una compareixença de la ministra de Foment que respondrà preguntes, però cap debat monogràfic sobre la RENFE. Molts es preguntaran per què ho han fet, altres creuran que a canvi hauran aconseguit grans coses per Catalunya, la realitat ,però, és que tot això és a canvi de res, tu em salves la cara avui i jo te la salvo demà, tots contents, a seguir vivint del "cuentu" i als usuaris de RENFE que els bombin.

  Una cosa és el possibilisme, el pactisme i una altra cosa és fer el ridícul, amb baixades de pantalons com aquesta no anem enlloc. Fixem-nos en el senyor Puigcercós, diu que ens hem de negar a pagar el bitllet, però ell és el primer de passar per l'adressador i posar la bandera espanyola. Pel que sembla els usuaris de la RENFE s'han quedat sols novament, no oblidem que els dirigents polítics catalans van en cotxe oficial i avió , no en RENFE. 

[@more@]

Comments (2)

Albertmarç 6th, 2007 at 14:58

Els miracles fa 2.007 anys que es van acabar, i que el Tripartit defensi a Catalunya com és la seva obligació, seria un miracle que valdria més que tots els que es van fer fa uns 2.000 anys. Ja sabem com són que els polítics, però alguns dels integrants d’aquest Tripartit, fan pensar que potser ells si descendeixin de les mones. Visita el meu full WEB, http://www.catalunyaindependent.cat, i continua opinant. Endavant.

Tresinoresmarç 6th, 2007 at 15:19

I tant. Una cosa és deixar determinades proclames – que engrescaven però de baix contingut- per estar al poder, per escalfar les cadires, i l’altre és baixar-se els pantalons. En direm Renfe o en direm tercera hora d’español, però el cas és que fan un ridícul espantós.

I per postres ens volen convèncer que això és pluja fina quan ni tant sols és boira. Ja he dit molts cops que només podem parlar de merda fina.