Adéu Sr. Chirac, bon vent !

  L'anunci de Jacques Chirac de que plega de la política és una gran notícia, aquest senyor sempre ha estat un exemple del que no ha de ser un bon polític, la seva poca vergonya, el seu cinisme, el seu xovinisme la molta barra que té… Als catalans sempre ens ha menyspreat, faltaria més, algú tan refinat com ell no té perquè perdre el temps amb quatre indígenes pesats que parlen una llengua rara i que no volen admetre la "grandeur" de tot el que envolta el fet de ser francès. Per no parlar de la seva ideologia carca, de les seves mentides o del primer que va fer quan va arribar a la Presidència de la República.

  El primer que va fer l'any 95 quan va ser escollit president aquest perdulaire va ser llançar una bomba atòmica a l'atoló de Mururoa. No cal oblidar tampoc el tema de la guerra d'Irac, aquest personatge estava contra la guerra perquè França tenia un acord especial amb Sadam per importar tot el petroli iraquià i això li reportava unas grans beneficis a França, no perquè hagi estat mai pacifista i sinò els hi preguntin als ciutadans de raça negra que viuen a la part sud del Sudan, que han estat massacrats durant anys pel govern dels islamistes sudanesos del nord amb armes comprades al pacifista Chirac

 

 

[@more@]