ACPV no tancarà les emissions de TV3 al País Valencià

www.acpv.net
 
La Federació Llull exigeix al Ministeri d’Indústria el compliment de l’acord que garantia les emissions digitals de TV3 al País Valencià, i demana al Govern de Catalunya la seua implicació en un conflicte que afecte de ple la llengua catalana

14.03.2007

Mateu, Porta i Climent
Mateu, Porta i Climent

Com és ben conegut, ACPV va iniciar ara fa uns mesos la migració del senyal dels canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) d’analògic a Televisió Digital Terrestre (TDT), després que el govern espanyol atorgara al nou canal televisiu La Sexta la freqüència per on ACPV emetia el senyal de TV3 per a les comarques valencianes. La migració va ser possible gràcies a l’acord verbal a que els directius de la nostra entitat van arribar amb el Ministeri d’Indústria. Ara, i després que el govern autonòmic valencià del PP haja exigit judicialment -amb una clara intencionalitat política- el tancament de les emissions dels canals de la CCRTV al País Valencià, el govern espanyol no ha respectat l’acord verbal pactat i s’ha desentés de la situació.

res

El 1984, quan gràcies a la implicació i l’aportació de milers de valencians s’iniciaren les emissions de TV3 al País Valencià, es posava una primera pedra en la consolidació d’un espai comunicatiu català i s’ampliava l’oferta televisiva i informativa a la qual tenien accés els valencians i valencianes. Vint-i-tres anys[@more@]