Carod i Puigcercós hurien de plegar

 Després de tants anys esperant que plegués En Pujol i que arribés un govern diferent del que hi havia, veure que el govern actual que tenim a Catalunya és encara pitjor és molt desencoratjador. Fins ara els que s'abstenien eren les persones que passaven de la política, ara els nostres hàbils polítics han aconseguit que també s'abstingui molta gent a la que sí que li interessa la política i que està conscienciada nacionalment.

 

[@more@]

El senyor Carod va arribar a la direcció d'ERC l'any 96, justament el mateix any en que CiU es va suicidar pactant amb el PP, des d'aleshores CiU no ha parat de perdre vots, hi ha prop de 300.000 persones que eren votants habituals de CiU que ja no els tornaran a votar mai més, perquè l'elector el que no perdona són els enganys, si a un elector l'enganyes és molt difícil q et torni a votar. La direcció d'ERC no ha estat capaç d'atraure aquests 300.000 votants, si bé és cert que en les eleccions del 2004 ho va semblar, i ha comés el mateix error que CiU: enganyar als seus electors. L'engany és evident, durant la campanya electoral insistien constantment en que no sabien amb que pactarien i just l'endemà de les eleccions ja s'estaven llançant als braços dels socialistes, és evident q la decisió ja estava presa i que es va ocultar als electors per evitar possibles pèrdues de vots, greu error! S'hauria hagut d'explicar clarament el que es volia fer.

El govern actual de Catalunya deixa molt que desitjar, no està a l'alçada de les circumstàncies, no està redreçant el mal camí que porta el país i té de president un senyor que fa de majordom de ZP i que es limita a obeir ordres de Madrid. És greu i preocupant que un camàlic com aquest hagi arribat a President de la Generalitat, la institució no podia caure més baix .

Amb la situació actual d'un PP que fomenta la xenofòbia contra els catalans, d'unZP desbocat, cada cop més centralista, que està incomplint totes les promeses que va fer a la campanya electoral i que ha caigut en el descrèdit més absolut i d'un Artur Mas que va vendre l'estatut amb el seu pacte penós amb ZP, ERC tenia totes les de guanyar, només calia esperar, des de l'oposició amb un missatge clar i contundent posant en evidència les misèries de PP, PSOE-PSC i CiU, ERC hauria pogut aspirar ben aviat a la victòria electoral,però les ganes de tenir cotxe oficial, càrrec, despatx i no sé quantes coses més han importat més, no s'ha pensat en l'interès del país, sinó en el del partit i això és lamentable, sobretot perquè és el que vam criticar durant molts anys que feia CiU.

El que han aconseguit Carod i Puigcercós és desacreditar al partit , desacreditar-se ells mateixos i provocar que molta gent conscienciada nacionalment estigui pensant seriosament en no tornar a votar. Si el millor que ens podien oferir Carod i Puigcercós és això, el millor és que pleguin, ni estan sent bons polítics, ni bons estadistes, ni bons gestors, ni bons líders, si l'unic que saben fer és empassar-se gripaus i riure-li les gràcies al criat de ZP, el mateisx que li va retirar a TV3 la freqüència analògica que utilizava al País Valencià per a que entrés la importantíssima cadena anomenade "sexta", que pleguin. A ERC hi ha gent millor que ells i sobretot gent més honesta i gent menys mentidera que ells.

Per altra banda, hauríem de començar a entendre els catalans que per molt que cridi el PP qui realment ens està amargant la vida als catalans és el PSOE, els socialistes són uns peperos refinats, són txics i progres però profundament jacobins i profundament anticatalans. El dia que tota la gent que es manifesti pel carrer protestant enlloc de tirar fems a les seus del PP tiri fems a les seus del PSOE-PSC potser començarem a veure-hi de veritat. Els catalans ens hem de revolvar contra l'amo que ens esclavitza, tant si fa de policia dolent (PP) com si fa de policia bo (PSOE).

Comments (2)

Rogermarç 20th, 2007 at 17:42

Estem d’acord.

Manel des de l'exilimarç 21st, 2007 at 0:44

Des de Alemanya no saps el patiment que tinc en veure el ridícul que en Carod i en Puigcercós estan fent.
Jo ja ho vaig preveure abans de Nadal i això ho dit en el meu bloc, dia si i dia no.
Però jo no afluixo i en el proper congrés vindré expressament per demostrar el meu total desacord amb l’actual direcció d’ERC i demanar responsabilitats a qui pertoqui.