Carretero ja té els suports suficients per donar un cop de timó a ERC

Comunicat del grup promotor de Reagrupament.Cat

El passat dia 14 de febrer es va penjar a internet la declaració fundacional de RCat. Així es feia pública la iniciativa de constituir un col·lectiu de militants i simpatitzants d’ERC, agrupats sota els principis d’aquella declaració, que un grup de companys havíem decidit tirar endavant el dia 10 del mateix mes.

Des d’aleshores,

  • El nostre web ha estat visitat en més de 25.800 ocasions
  • Hem rebut el suport formal de més de 1.200 simpatitzants d’ERC
  • S’han adherit a RCat un total de 507 militants d’ERC

Aquestes dades confirmen l’encert d’haver constituït RCat, un col·lectiu tan lleial als principis d’ERC com crític amb la línia política que impulsa l’actual direcció del nostre partit. Ara sabem del cert que, com ens imaginàvem, no estem sols en els nostres posicionaments, sinó que aquests són compartits per molts militants i simpatitzants d’ERC.

Després de les eleccions del proper dia 27 de maig, els membres del grup promotor tramitarem la inscripció formal de RCat com a corrent intern dins d’ERC, d’acord amb el que disposen els Estatuts del nostre partit. Així podrem difondre millor el nostre missatge entre els militants que encara no ens coneixen, i fer sentir la nostra veu dins els òrgans del partit en els quals estem representats.

Més endavant, celebrarem la nostra constitució formal i presentació pública, en un acte al qual sereu convocats tots els militants adherits i simpatitzants.

Donem les gràcies a tots els que ens heu donat suport des que ens vam constituir, i, sobretot, agraïm profundament la confiança de tots els militants que ja us heu adherit. Lamentem que, a vegades, no siguem tan àgils en la comunicació amb tots plegats com seria desitjable, ja que els nostres mitjans limitats es desborden amb facilitat.

Tanmateix, la nostra satisfacció per la bona acollida de RCat no ens fa perdre de vista que la nostra tasca tot just acaba de començar. Per canviar el decebedor rumb que la direcció actual d’ERC ha donat al partit volem créixer fins a ser majoritaris. Animem els militants i simpatitzants d’ERC a sumar esforços per a aconseguir-ho.

A tots, us assegurem que no defallirem en el nostre esforç. La llibertat nacional de Catalunya s’ho val. Un gran partit com Esquerra Republicana de Catalunya, també.

Rut Carandell, Jaume Fernández

Portaveus del grup promotor de RCat

Barcelona-Lleida, 19 de març del 2007 a les 00.15 hores

 

[@more@]