La proposta de Xavier Vendrell

  La proposta formulada avui per Xavier Vendrell de pactar amb CiU si es comprometen a convocar un referèndum d'autodeterminació em sembla bé, els nacionalistes catalans som majoria al Parlement de Catalunya i ja hem fet prou el préssec, totes aquestes baralles fratricides només estan servint per engreixar el PSOE-PSC i potser ja va sent hora de pensar més en el país, l'únic problema és que en aquesta proposta hi veig coses que no estan gens clares. El primer que ens hem de preguntar és si aquesta proposta és real o només és una calentura d'En Vendrell o un globus sonda per veure que passa, en tot cas l'efecte Carretero es comença a notar, hi ha molts militants que estan fent-li costat i potser el que es pretén amb tot això es tapar la via d'aigua que hi ha dins el partit i frenar una possible pèrdua de vots de cara a les municipals. Seria molt greu i de mal gust que tot això fos una nova comedieta per distanciar-se dels socialistes de cara a les municipals i després tornar a pactar amb ells, si el que es pretén és enganyar novament als electors per assegurar vots em semblaria repugnant i immoral.

  La direcció d'ERC ha de parlar clar, no es pot seguir jugant amb els dobles llenguatges, si es vol trencar amb els socialistes jo seré el primer en aplaudir-ho i en donar-hi suport i si el que es vol és seguir fent de majordoms del PSC que ho diguin també, però no val això de que cada vegada que s'acosten eleccions ens distanciem del PSC per després tornar-hi a pactar, em sembla de mal gust, els electors no són estúpids i no se'ls pot marejar més, a ningú li agrada que l'enganyin.

   Els socialistes són com un corc que s'està cruspint les columnes de l'edifici, els socialistes ens volen destruir com a poble i mica en mica , dia a dia, ens van erosionant com a país, seguir al govern amb aquesta tropa no té cap sentit, de fet cap independentista amb dos dits de front pot entendre que hi fem governant amb tota aquests espanyolistes pseudoprogres de disseny. Malauradament per la direcció d'ERC el més important no és el país , sinó els interessos de partit, el que no veuen és que deixant de banda al país a la llarga el que aconseguiran serà enfonsar el partit.

  Si trenquen d'immediat amb els socialistes i demostren que tot això no és comèdia me'ls creure i els aplaudiré, però de moment no me'ls crec.

[@more@]