CiU o ERC, qui fot més pena?

Després del deplorable espectacle que han ofert ERC i CiU al Parlament de Catalunya amb el tema del reconeixement del dret a l'autodetermionació començo a pensar que la única solució per a que els catalans poguem sortir d'aquest atzucac polític en que ens trobem des de fa temps és que els dirigents que estan a la cúpula d'ERC i a la cúpula de CiU se'n vagin, a aquestes persones se'ls hi enfot el país, l'únic que els preocupa són les seves estúpides picabaralles, per ells el més important és l'ego personal, no el país, i així estem. Si de debó s'estimen tant Catalunya que ho demostrin sacrificant-se pel país i plegant, és evident que ja no donen més de sí i que ja han marejat prou als electors. FORA!!

[@more@]

Comments (1)

Sir William Templemarç 31st, 2007 at 11:05

Doncs la competició penística de moment està en un frec a frec…normalment era CiU però ERC ha fet molt per atrapar-los.