Telemadrid fa fàstic, es mereix una querella criminal

  El que hem sabut avui sobre el repulsiu reportatge emés per la tele pública del PP "Telemadrid" contra els catalans no fa més que confirmar el que pensem molts, que a Espanya no s'hi pot viure i que no podem continuar lligats a aquesta gent ni un minut més. El més greu del reportatge no és que parlin de la llengua, la llengua és l'excusa, un altre dia l'excusa és el finançament i un altre els jocs de Madrid 2012, el més greu és la xenofòbia en contra dels catalans que denota el reportatge. Si agafem el mateix reportatge i canviem la paraula "catalans" per la paraula, "negres", "homosexuals" "dones" o "jueus" ens en donarem compte del que implica tot això.

  Avui en dia, per sort, ja no està ben vist atacar als negres o als jueus , és pur racisme, ni als homosexuals, és homofòbia, ni a les dones , és missogínia, però atacar als catalans és gratis. Si insultes als catalans no diran que ets una persona xenòfoba, diran que ets un "patriota espanyol". Això crec que és intolerable i ja n'hi ha prou, aquests poca-vergonyes hauríen de respondre davant la justícia pel que han fet, no tinc cap dubte que si el que han dit de nosaltres ho haguessin dit de les persones d'una determinada raça ja estarien davant del jutge.

  Espanya és una democràcia?  i en tot cas, els milions i milions d'espanyols que voten al PP i molts dels que voten al PSOE són demòcrates? es pot ser xenòfob, neofranquista i demòcrata a la vegada?

[@more@]