Les paraules de Martinez Fraile i la manca d’ètica dels polítics catalans

Les paraules de Raimon Martinez Fraile insinuant que Pasqual Maragall no hi toca són penoses però malauradament no són una novetat, recordo que el mes de novembre el senyor Ridao en una reunió de la secció local de Vilanova i la Geltrú ens va dir una cosa semblant, va dir textualment que "Maragall no hi és tot" . Aquesta forma d'actuar dels polítics catalans, de fer córrer rumors contra la gent que fa nosa,  llaçant-los porqueria amb el ventilador a qui deixa en evidència no és al senyor Maragall, sinó als polítics sense escrúpols que utilitzen aquestes pràctiques. La classe política catalana s'ha convertit en un llast pel país, són gent incompetent, sense ètica i sense dignitat que deixa molt que desitjar. Ja va sent hora de que deixin de perjudicar el país i se'n vagin.

[@more@]