Heribert Barrera: “Aquests darrers 30 anys han estat una decepció”

  http://www.elsingulardigital.cat.-

L'expresident del Parlament i d’ERC, Heribert Barrera, ha assegurat que "aquests darrers 30 anys han estat una decepció" ja que, en plena transició, "pensava que tornaríem a la Segona República". Una etapa que Barrera té "idealitzada en la memòria" i no dubta en confirmar que va ser "la més esplendorosa" de la seva vida. Així ho ha afirmat en un acte d’homenatge a la seva figura que ha tingut lloc, aquest vespre de dijous a l’Ateneu Barcelonès, davant més d’un centenar de persones.

Tot i la seva decepció política, Barrera ha evitat crear cap alarmisme i ha assegurat que el seu "pessimisme”"és déu més a la seva edat -farà 90 anys en les properes setmanes- que no pas a "la situació del país". Barrera, que no ha parlat més de deu minuts, ha volgut explicar el seu sentiment a través de la lectura d’un sonet de Josep Carner. En acabar el discurs, Barrera ha estat llargament aclamat pel públic assistent.

[@more@]