Jordi Hereu a l’alçada de Joan Clos

Joan Clos ha estat, sense dubte, el pitjor alcalde que ha tingut Barcelona des de la recuperació de la democràcia. Les seves constants ficades de pota, la seva evident manca de preparació i les seus deliris de grandesa el van acabar convertint en un personatge ridícul, del que tothom es mofava, per això l'aparell del PSC va decidir apartar-lo del mig, no fos cas que perillés l'alcaldia. En el lloc de Clos va ser colocat "a dit" el senyor Hereu, la idea és que la gent se'n oblidi el més ràpid possible de les atzagaiades de Clos i de l'espantós i costosíssim Forum, un autèntic forat negre on s'hi van abocar quantitats indecents de diner públic i que algun dia s'hauria d'aclarir.

El que més em sorprèn de la campanya de Jordi Hereu és que no es compromet a res, no proposa res ni promet res, parla de "noves idees" però aquestes "noves idees" no se sap quines són , en el seu anunci electoral ell practicament no parla, -no fos cap que la pifiés- i veus una sèrie de gent que balla, es mou, va pel carrer o riu, però sense proposar absolutament res, es a dir que si al final en lloc de sortir l'Hereu sortís una marca de cotxes, uns texans o una marca de compreses t'ho creuries igual. Patètic.

[@more@]