El PP perd la majoria absoluta a les Balears

reproduït de lobbyperlaindependencia.org.-


El PP ha perdut la majoria absoluta al Parlament de les Illes Balears, als Consells de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i entre d'altres als ajuntaments de Palma, Andratx, Son Servera, sa Pobla, etc. I tot això gràcies a la màfia madrilenya d'El (In)Mundo: Ramírez, Inda, Matas, Perè Arguellè i companyia. Com ja vam dir fa uns mesos, Matas, al final, ha acabat víctima de les seves sobredosis d'asfalt, corrupció, prepotència, madrilenyisme, arrogància, piscina, atacs a la llengua, al territori, etc.

Ja ho vam anunciar fa mesos i el temps ens ha donat la raó: Matas és un expert a perdre el poder. Ja el va perdre el 1999, el 2004 amb Aznar i ara el 2007. A més a més, va cometre l'error imperdonable d'aplegar-se amb Mapau Janer, que és una persona absolutament marcada per la mala sort que acompanya als traïdors, etc.

 

[@more@]