Joan Carretero: “La pluja fina no ens portarà a la independència”

www.elsingulardigital.cat

L’exconseller Joan Carretero ha carregat contra línia marcada pel Govern català i la direcció d’ERC i ha assenyalat que “el patriotisme social i la ‘pluja fina’ no ens portaran a la independència de Catalunya”. Carretero ha criticat aquells que “destrien independència i progrés social”. Segons Carretero, “cal apostar per la independència per aconseguir un millor progrés social”.

En la presentació de la biografia política de Francesc Macià que ha escrit Ramon Arrufat, Carretero ha elogiat la tasca de l’expresident català de qui ha dit que aplicava “mística, ideals i ideologia per servir a la pàtria”. L’exconseller ha criticat que “els polítics professionals actuals” no tenen aquests trets i els ha contraposat a la figura de Macià. En aquest sentit, ha apuntat que la societat catalana “necessita recuperar referents” com Macià vist l’èxit que està tenint l’expresident als llibre i cinemes.

Carretero ha demanat de nou a la direcció d’ERC que “escolti la militància” ja que “són les bases les que han de marcar l’estratègia del partit”. L’exconseller ha dit que, vist el panorama actual, la direcció d’ERC necessita “un vot de confiança” de les bases i ha dit que aquest gest és propi “dels partits polítics madurs”.

[@more@]