El “maulet” Jose Manuel Lara condecorat amb la Creu de Sant Jordi

Pot semblar un acudit però no ho és, avui s'ha sabut que un personatge tan fatxa i tan caspós com el senyor Lara ha estat guardonat amb la Creu de Sant Jordi, una notícia ben penosa que a més d'un l'hauria de fer reflexionar. La Creu de St Jordi ja li han donat al franquista Samaranch. al President de la Seat -un senyor alemany que passava per allà, que probablement no sabia ni que existia aquest guardó i al que li hem d'agraïr unes quantes deslocalitzacions i acomiadaments-  i ara li donen al superfatxa espanyolista Sr Lara o a l'amiguet Solé Tura.

És incomprensible, per no dir indignant. Començo a preguntar-me si té sentit aquest guardó, perquè entre l'any passat que li van concedir el premi a tot quisqui i el que ha passat aquest any ja no sé que pensar. En base a quin criteri els polítics catalans decideixen que se li ha d'entregar el guardó a l'amiguet Solé Tura o a l'amiguet Miquel Roca o a l'amiguet Narcís Serra? que han fet aquests tres senyors per Catalunya a part de viure de fabula amb els seus sous de diputats? . És PENÓS, molt PENÓS.

[@more@]

Comments (2)

Isaac Garciajuny 13th, 2007 at 15:50

Molt d’acord, la categoria d’aquest premi ha caigut ben baix, sembla que només calgui haver estat portada de diari.

Piucjuny 13th, 2007 at 16:36

La veritat és que cada vegada més, aquest guardó està més desprestigiat. Jo, barceloní de naixement, sempre havia lloat aquest premi com a quelcom que dignifica la capital del país. Ara, en veure que fins i tot la reben aquelles persones que se l’estimen veure-la en runes, no em sento gens orgullós que rebin el guardó de la meva ciutat. Mai acceptaria un premi que ha acceptat prèviament una persona que ha atemptat (o defensa els que ho van fer) la meva nació.