Futbol sala, TV3 i el senyor Carod-Rovira

Carta publicada al dirri Avui per un lector gironí.-

Ha debutat la nostra selecció en un Mundial de futbol sala. TV3, la nostra, hi va dedicar uns segons i no es va veure ni una imatge. Es va passar de puntetes per sobre de la notícia sibil·linament, no fos cas que algú del PSOE s'emprenyés.

TV3 amb molt poc temps ha fet un tomb espectacular, entre d'altres coses gràcies al Sr. José Montilla i a la seva tropa espanyolista, però no oblidem que té el suport del Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira, nacionalista, autodeterminista… només de boca. Aquest senyor sí que ens ha cardat, als catalans que teníem una mínima esperança de ser nosaltres mateixos.

Vaig llegir fa poc en un mitjà de comunicació escrit que havia renunciat als seus postulats de sempre, per dir-ho d'una forma suau, per un plat de llenties. El lector que va opinar crec que s'equivoca de plat, no és pas de llenties és de llagosta de la costa, com a mínim.

Espero de tot cor que els seus propis militants el retirin del mapa polític juntament amb l'equipàs que l'envolta. Quina pena.

Josep Busquet i Ruhi

 

[@more@]

Comments (1)

Piucjuny 20th, 2007 at 22:57

El problema no és que Carod faci o deixi de fer quelcom. El problema és que durant el primer tripartit tothom criticà que no callava i que feia algunes males passades al somni de la independència amb les seves actuacions. Ara que ha après la lliçó i calla, el critiquen dient que ha abandonat els seus postulats…
El nou govern es formà el novembre, amb la qual cosa encara queden tres anys i mig de legislatura. Deixem que tot avanci una mica i, de ben segur, ens sorprendrà per a bé.