Un mosso es dedica a posar multes per tenir la documentació del vehicle en català i el senyor Saura ho troba correcte

He llegit al diari que un policia ha multat a un camioner per dur la documentació del vehicle en català, cosa que no m'estranyaria de la Guàrdia Civil, però resulta que ha estat un mosso d'esquadra i resulta que des de la conselleria d'Interior han dit que la multa estava ben posada! És molt trist , tants anys batallant per tenir una policia catalana i es permet que individus com aquest mosso facin el mateix que feia abans la Guàrdia Civil, suposo que ningú sancionarà aquest senyor, el que em sembla més bestia és que el senyor Saura digui que la multa està ben posada o que no passa res. Sí que passa, passa que el senyor Saura diu defensar grans causes però no té cap mena de sensibilitat per la llengua catalana quan és trepitjada sistemàticament, si us plau senyor Saura vagi-se'n, ja n'hi ha prou.

[@more@]