La ministra de Foment perd els papers

Ja fa mesos i mesos que dura el ridícul de RENFE, una situació que podríem qualificar d'escandol, vergonya, catàstrofe, burla, estafa, presa de pél i de no sé quantes maneres més, però la senyora aquesta que fa de ministra, la ínclita Magdalena continua ben enganxada a la cadira i sense cap ànim de dimitir. Em pregunto si es pot tenir més cara, de fet crec que en cap país del món es permetria que aquesta senyora seguís en eol càrrec, qué més ha de passar per a que plegui la senyora aquesta?

  Doncs bé sembla ser que ara la senyora aquesta se sent ofesa, els ofesos no són els pobres usuaris de RENFE que hem d'aguantar un servei tercermundista, la ofesa és ella perquè els periodistes li fan preguntes que no li agraden i els altres polítics tenen l'atreviment d'exigir-li la dimissió. Aquesta mateixa tarda ha dit que tots els que li exigim que plegui per incompetent som uns "carroñeros políticos" i tot seguit s'ha encarat amb uns periodistes perquè considerava que feien preguntes massa agressives, al capdavall a ella el caos de RENFE se li enfot, mai en sa vida déu haver estat a Catalunya i considera que no n'hi ha per tant, a més sempre li queda el recurs de dir que la culpa és de qualsevol altre menys d'ella, el PP, CiU, ERC, ICV o fins i tot potser acabarà dient que la culpa és de la UCD o dels propis catalans per agafar el tren.

[@more@]