Èxit de l’acte de presentació del Reagrupament.cat

Avui al matí he anat a l'acte fundacional del Reagrupament a l'Auditori i he de dir que n'estic molt orgullós. Ha estat un acte molt emotiu en que he pogut constatar amb els meus propis ulls que els militants d'ERC que volem un canvi de direcció sóm molts, moltíssims. Ha estat un acte auster però molt solemne i m'ha emocionat especialment la càlida acollida que ha rebut l'Heribert Barrera, que ha estat aplaudit llargament durant ben bé cinc minuts, amb tothom en peu. S'han defensat a l'auditori els ideals de sempre d'ERC i la nostra simbologia de sempre, amb un discurs independentista clar, contundent i sense embuts. Un discurs, per cert, ben allunyat dels lemes de disseny i de les mentides de l'actual direcció.

M'ha agradat força el discurs d'En Carretero, l'he vist un xic nerviós i un xic aclaparat per tot, però és normal, per mi el més important és que és una persona honesta, que és fidel a uns principis, que parla clar i que no menteix. El Reagrupament representa allò que sempre ha sigut ERC perquè de fet qui s'ha allunyat del ideals històrics del partit és l'actual direcció d'ERC, no nosaltres. Tard o aviat hi haurà un Congrès i aquell dia l'actual direcció d'ERC perdrà el poder, d'això no en tinc cap dubte, és només qüestió de temps.

[@more@]