Piqué i el PP

El problema del PP no és que sigui conservador, és que és un partit reaccionari i que fomenta la xenofòbia contra els catalans, si en molts dels seus discursos canviem la paraula "català" per la paraula "jueu" o "negre" trobaríem discursos propis de les èpoques més tristes i vergonyants que ha viscut que ha viscut mai Europa. El que em pregunto jo és què hi feia el senyor Piqué amb tota aquesta gent. En política alguns hi entren per ideals, altres per trobar feina i altres per aconseguir notorietat social, el senyor Piqué era d'aquests últims, ha jugat amb foc i s'ha cremat, a mi no em fa cap pena.

 

[@more@]Respecte al successor del senyor Piqué, el senyor Sirera puc dir que quan jo estudiava a la facultat de Dret recordo que corria per allà, si no recordo malament tenia alguna cosa a veure amb un sindicat d'estudiants pepero neofatxa anomenat OCEU, recordo que un dia va venir el David Minoves a fer una conferència a l'Aula Magna i aquests energúmens juntament amb els ultres de Acción Universitària van boicotejar l'acte, no el van deixar ni parlar i no paraven de proferir insults. La veritat és que d'aquest senyor Sirera pel que he vist i pel que recordo de les seves andances per la Facultat de Dret millor no parlar-ne, només se'n poden dir coses dolentes, o millor dit coses molt dolentes, forma part de l'ampli sector gent anticatalanista i impresentable que hi ha al PP català, són gent que transpua autoodi i resentiment cap al propi país on han nascut.