Els catalans estem sent víctimes d’una immensa presa de pèl

Els catalans estem sent víctimes d'una immensa presa de pèl, que la ministra de foment amb tot el que ha passat a RENFE no dimiteixi és grotesc, com grotesc és tot el que ha passat darrerament amb les apagades de llum. Un altre tema delirant, o millor dit AL·LUCINANT, és que el govern de Catalunya ens menteixi dient que a partir de setembre es considera amb dret a multar a tothom que circuli a més de 80km/h amb l'excusa falsa de la protecció del medi ambient, és rotundament fals que anant a 80km/h es contamini menys i qualsevol expert en el tema ho sap. Si el que pretenen és seguir recaptant diners a costa dels ciutadans amb la sagnia de les multes podrien fer com a Dinmarca, posar una senyoreta en pilotes que t'indiqui la velocitat màxima, seria igualment delirant però almenys ens alrgrarien la vista.

[@more@]

Comments (1)

bacusjuliol 30th, 2007 at 10:56

si jo tingués cotxe i veies aquesta senyoreta interpretaria 50€ el servei complet, rentat, encerat i secat.