Només un marcià com Joan Saura pot dir que tot va de meravella

Avui ha tornat a haver-hi sidral amb la RENFE, i ahir també i abans d'ahir també, la inefable ministra Doña Magdalena va venir fa uns dies a renyar-nos i a dir-nos que tot va perfecte i que a sobre li hauríem d'estar agraïts per la decisió de no tancar l'estació de Sants durant tots aquests mesos d'obres. S'ha de tenir molta barra i ser molt poca-vergonya. A part de l'espectacle de la RENFE resulta que s'apaga el llum, que les carreteres són una porqueria, que l'aeroport està colapsat, que les concessionàries d'autopistes segueixen forrant-se a costa del catalans i que el senyor Alfonso Guerra alerta que les reclamacions dels "avariciosos" catalans poden posar en perill la "solidaridaz". Realment és per emprenyar-se i em venen moltes paraulotes i renecs al cap. La majoria de soferts ciutandans de Catalunya n'estem tips de tanta presa de pèl, però hi ha algú que no, l'ínclit senyor Saura, certament només un marcià com ell , que viu en un món de irreal de colorins amb fades i fullets pot dir que tot va de meravella i que el desplegament de l'estatut està anant molt bé. És preocupant que aquest subjecte sigui ara mateix el president de la Generalitat en funcions i és igualment preocupant que la seva senyora, la inigualable Imma Mayol, faci d'alcldessa de Barcelona en funcions. Lamentable[@more@]