Xirinachs se’n va però els nostres pèssims líders polítics es queden

Sembla ser que Lluís Mª Xirinachs tenia problemes greus de salut i ha decidit acabar els seus dies deixant-nos tots un darrer missatge, s'havia de morir i ha preferit fer-ho d'aquesta manera. El millor homenatge que li podem fer és lluitar per la independència de la nostra terra amb totes les nostres forces, la independència és un objectiu que està al nostre abast però per aconseguir-lo haurem d'aprendre a sacrificar-nos pel país i entendre que ningú ens la regalarà. Ell, que va ser un exemple d'ètica, de dignitat i de coherència se'n va, els nostres polítics, que són un exemple de tot el contrari es queden. Del PP i del PSOE-PSC no cal parlar-ne, són simplemnt dos partits foranis que l'unic que pretenen dels catalans és fotre'ns els nostres calers i arreplegar els nostres vots, d'ICV més val no parlar-ne mentre estigui en mans d'una parella de friks com Mayol i Saura ; respecte a ERC i CIU caldria preguntar-se perquè aquests dos partits han acabat ens mans d'unes cúpules tan nefastes. 

  El nostre país necessita més homes i dones com Xirinachs, visca els Països Catalans i visca la llibertat.
 

[@more@]

Comments (1)

Catompaagost 13th, 2007 at 9:23

Seguirem el teu exemple i la nació esdevindrà lliure…. de tots nosaltres