Carod i la foto de ZP

 

Ahir estava veient el programa "El Club" de TV3 i vaig observar que li feien una entrevista al senyor Carod en el seu despatx del Palau de la Generalitat, va parlar del de sempre, els seus pins i de la seva passió pels castells, però el millor de l'entrevista van ser dues coses:

  1. Quan se li va preguntar per Carretero va respondre amb l'arrogància de sempre, com si el senyor Carretero no representés a ningú, i va mostrar un menyspreu absolut per les seves propostes, li va penjar al senyor Carretero l'etiqueta de persona molesta i problemàtica que vol fragmentar el partit i es va quedar tan ample. A mi em sembla que és més que evident que qui està fent mal al pafarrtit és una direcció autista que no vol escoltar a les bases i que pensa només en els càrrecs, una direcció que nega el debat intern i que pren decisions més que discutibles sense voler escoltar a la resta de militants. És lamentable observar la manca absoluta d'autocrítica d'aquest senyor, així com la gegantina miopia política que demostra, perquè si té crítiques per part de la militància no és per ganes de fer-li la guitza, és perquè l'estratègia que marca la direcció és equivocada i ens porta inevitablement cap al desastre.

  1. Va ensenyar les fotos que tenia en el seu despatx i va dir “aquí he posat la foto de la meva dona, abans hi tenia una foto de ZP però la vaig treure”. Em sembla molt bé que hagi tret la foto del farsant ZP però em pregumnto que cony hi feia allà una foto del president del govern espanyol. Algú entendria que el líder dels independentistes kurds tingués en el seu despatx una foto del president de Turquia? Algú s'imagina els independentistes venecians que a finals del segle XIX lluitaven contra els austríacs amb fotos de l'emperador austro-hongarès? Algú s'imagina Eamon de Valera, el pare de la independència d'Irlanda amb una foto del Rei d'Anglaterra o del primer ministre anglès en el despatx?. Realment tot això no té ni cap ni peus. Si el senyor Carod realment és independentista cal dir-li que li manca coherència i que no s'entén res del que està fent i si no és independentista encara seria més greu perquè estaríem sent victimes tots plegats d'una immensa presa de pèl.

El millor que podria fer el senyor Carod és plegar, quan acaba aquesta legislatura portarà 22 anys de diputat al Parlament, potser ja és hora de deixar pas a altres persones i d'escoltar una mica més a la militància.

 

[@more@]