Una altra de la RENFE

  Ahir volia anar a Tarragona per la nit, com que era una sortida de caire lúdic i en aquests casos sempre es beu una mica vaig decidir que hi aniria en la RENFE, agafaria el tren de les 22.07h que anava de Vilanova a Tarragona. Arribo cinc minuts abans a  l'estació i veig que les guixetes estaven tancades (curiós, em pregunto com pòts reclamar pel mal servei si un cop arribes a l'estació de destí no hi ha ningú a qui dirigir-te) , davant el panorama em dirigeixo a les màquines expenedores de bitllets de l'estació i busco la destinació "Tarragona" , destinació que no vaig trobar. Van passar els cinc minuts i el tren se'n va anar, després de l'emprenyamenta vaig arribar a la conclusió de que aquestes màquines sols dispensen bitllets de rodalies i com que el viatge Vilanova-Tarragona es considera mitja distància doncs t'has de fotre i quedar-te sense bitllet. Si hagués anat a comprar el bitllet amb unes hores d'antelació la màquina no me'l hauria agafat perquè caduquen al cap d'una hora dos hores, o sigui que si vols viatjar per la nit de Vilanova a Tarragona tens dues alternatives: agafar el cotxe o viatjar sense bitllet, fantàstic!!! Un cop més, la RENFE  dona la nota, suposo que l'espanyolista Montilla dirà que tot això és culpa del debat identitari i de nosaltres els catalans per respirar.

[@more@]