Si el gran objectiu de Carod i Puigcercós és canviar el PSC el més coherent seria que es fessin militants d’aquest partit

El gran argument que utilitza la cúpula d’ERC per justificar el cada dia més incomprensible pacte amb el PSC és que gràcies a aquest pacte el PSC s’haurà de catalanitzar, cosa que cada dia que passa resulta menys creïble. La realitat és que el PSC segueix sent un partit ple d’espanyolistes recalcitrants, els quals es pensen que ens poden entabanar amb la disfressa del seu fals progressisme. El PSC no ha canviat i aquests tres anys i mig de pacte només han servit per eliminar els pocs "catalanistes" que quedaven encara dins el partit, qui consideri que Montilla és més catalanista que Maragall o Sobrequés que m’ho expliqui. En realitat en aquests tres anys i mig qui ha canviat ha sigut ERC, concretament la direcció d’ERC, abans es proclamaven nacionalistes, ara "catalanistes" , abans defensaven una via pròpia i alternativa davant del binomi PSC-CiU, ara s’alineen incondicionalment amb el PSC, abans parlaven d’independència i ara de pluja fina, abans denunciaven aquelles situacions injustes que patia el país, ara es mengen gripaus, en definitiva, abans defensaven el país i ara defensen la cadira.

  Realment val la pena? té cap sentit seguir empassant-se gripaus i seguir permetent que un PSC que té menys diputats que els que trenia els anys 80 amb el fracassat Raimon Obiols segueixi governant Catalunya com si tigués majoria absoluta? . El que va passar ahir a TV3 amb la censura dels Segadors no té nom i tenim perquè acceptar-ho, el senyor Escribano hauria de ser cessat fulminantment, però els senyors Carod i Puigcercós preferiran tapar-ho tot i seguir menjant-se gripaus. Jo ja en tinc prou i som molts els catalans que ja no aguantem més. Senyors Carod i Puigcercós, marxin d’ERC i deixin de debilitar el partit, no volem passar més vergonya, si la seva gran il.lusió és canviar el PSC vagin-se’n al PSC i canviin-lo des de dins, ja n’hi ha prou d’empastifar el nom d’ERC.

[@more@]

Comments (1)

vifiter31agost 31st, 2007 at 21:33

Totalment d’acord amb tu, company! Fins fa poc intentava justificar el partit pensant “paciència, la Busca al segle XIV va fracassar per la impaciència de la gent”. La petita diferència és que la Busca va seguir agradant tant poc a l’oligarquia tant el primer com l’últim dia. Esquerra i els senyors Carod i Puigcercós agraden cada cop més a Espanya (segons les mateixes enquestes). Força preocupant.

Per defensar la cadira, enxufar a gent inútil i anar a “pactar” a Madrid ja teníem a CiU, que això d’abaixar-se els pantalons van demostrar durant anys i panys que ho feien fantàsticament bé!

Salut!