Els maquinistes de RENFE del sindicat SEMAF són uns barruts

Pel que sembla el sindicat SEMAF, de maquinistes de RENFE, ha decidit torturar-nos amb una vaga, tothom demana el traspàs de rodalies a la Generalitat i ells volen just el contrari, em pregunto en quin país viuen aquests senyors i quins interessos defensen, en el fons fan com els funcionaris de justícia , que des de fa anys obstaculitzen el traspàs a la Generalitat. Quan arribes a un lloc ple de pols i brutícia el primer que has de fer és fer neteja, potser aquests senyors tenen por d'un canvi perquè ells  s'identifiquen amb aquesta brutícia.

[@more@]

Comments (3)

xaviersetembre 15th, 2007 at 18:37

Quina barra aquesta colla!

Q. Kosetembre 16th, 2007 at 4:00

–els murcians de sempre!

–acabaran pelant-nos definitivament.

–o els pelem o ens pelen, ja ho sabem.

Jose Martínsetembre 22nd, 2007 at 12:10

O potser, simplement, tenen por, com qualsevol persona normal, que amb un canvi de cap canviïn les seves condicions laborals, com sempre, a pitjor.