La política catalana està cada dia pitjor, ara Saura i Baltasar ens menteixen i ens intenten prendre el pél

Aquesta setmana a RENFE tot continua igual, els trens segueixen funcionant de meravella, el dimarts vaig veure a l'estació del Clot fins i tot ratolins, per no parlar de les goteres i de les xapusseres obres de l'AVE . La sra ministra aviat obtindrà el récord guiness en incompetència, però dia a dia apareixen notícies, com les ànsies del senyor Carod-Rovira en sortir a totes les fotos, les males arts de la direcció d'ERC a l'hora d'organitzar la Conferència Nacional o la farum de corrupció que plana sobre la direcció de CiU ( és curiós q el sr Mas digui que ningú de la direcció de CDC hi està implicat però q calli respecte a les relacions de la direcció d'UDC amb tota aquesta xarxa de corrupció) , però per mi el més penós i ridicul de tot el que ha passat aquests darrers dies són les espectaculars bejanades que han deixat anar els dos consellers de ICV en el govern, Saura i Baltasar. Els senyor Saura abans d'ahir va tornar a justificar que un mosso d'esquadra li posés en el seu dia una multa a un transportista per portar la documentació a Catalunya en català, una cosagravíssima segons aquest "mosso" o millor dit, segons aquest "ex-guardia civil espanyolista i anticatalà que ara va disfressat de mosso". Enlloc d'expedientar-lo o de fotre'l fora del cos de mossos el senyor Saura el felicita i li fa costat. Suposo que pel senyor Saura és importantíssim lluitar per la supervivència del gat masqué en no sé quins boscos, lluitar per que als tomàquests tinguin gust de tomàquet o lluitar per la defensa interessos dels agricultors de no sé qui país de centreamèrica, però està clar que per ell la llengua catalana o els pagesos catalans o els nostres drets nacionals no tenen cap prioritat. Aquest senyor ha demostrat en reiterades ocasions que la sensibilitat que té quan es parla de la qüestió nacional catalana és zero, en realitat se li en refot. Sota aquesta imatge de superprogre que vol salvar la humanitat s'amaga en el fons un espanyolista, un individu que se sent espanyol pels quatre costats i que és una pèrdua de temps la defensa dels drets nacionals de Catalunya. En els fons no és tan estrany perquè aquest subjecte procedeix de la tradició comunista més sinistra, una gent que sempre s'ha sentit incomoda dins el nacionalisme català, que es considera en possessió de la veritat absoluta i que menysprea la causa de l'alliberament nacional del nostre poble. No està tan lluny del senyor Solé Tura, que en el seu llibre "catalanisme i revolució burgesa" venia dir que ser catalanista era una forma de ser de dretes o que així de parlar català fa pagés. Aquesta forma d'actuar no la tenia el senyor Ribó, que sempre es va mostrar molt més respectuós amb el tema de la qüestió nacional, potser perquè el seu pare havia sigut un destacat dirigent de la Unió Democràtica de Carrasco i Formiguera (és a dir, la de veritat, no el circ que ara té muntat el senyor Duran). Saura procedeix de la tradició espanyolsindicalista, una gent que es pensen que defensen grans causes però són molt espanyols i que mai no han mogut ni un dit pel nostre país (que lluny queden En Francesc Layret i el Noi del Sucre! ) . L'actitut d'ICV l'any 1988 en que va votar a favor de l'autodeterminació de Catalunya ara seria impensable, com també seria impensable un front nacionalista català similar al basc amb ICV, el senyor Saura té una idea de l'Estat calcada a la del PSOE i en el fons bastant semblant a la del PP, ja sabem que en el fons PP i PSOE en aquest tema s'assemblen força.

  Respecte al senyor Baltasar dir que s'ha de tenir molta barra per mentir tan descaradament, el que diu de que limitant la velocitat a 80km/h es contaminarà menys és una mentida rotunda, no s'aguanta per enlloc i des d'aquí vull donar les gràcies al RACC per la denúncia pública que ha fet sobre aquest tema. Ells sabran per què volen aplicar aquesta limitació, jo intueixo que és per posar més multes, recaptar més ders i seguir castigant als ciutadans que van en cotxe, però el que és evident és que la qüestió del mediambient és sols l'excusa oficial. Els senyor d'ICV són tan rucs que s'han inventat una excusa que no se la creu ningú, però en tot cas el més greu és que el senyor Baltasar als ciutadans ens pren per imbècils i ens menteix descaradament. En un altre país aquest senyor ja hauria hagut de dimitir per mentider, però aquí no dimiteix ningú, aquí el polític incompetent , la senyora Álvarez, no plega , el polític sense escrúpols, Duran i Lleida, ecapçala una llista electoral, el polític que juga brut i crea més mal ambient al govern, Ernest Maragall, és reconpensat amb una conselleria, el polític més incapaç i menys preparat per dirigir la policia, Joan Saura, és nomenat conseller d'interior, la consellera que fa millor la seva feina, Montserrat Tura, és rellevada del càrrec, el polític que planta cara als especuladors, Salvador Milà, és expulsat del govern i el polític que més pressa tenia per retallar l'estatut després del 30 de setembre i que va enganyar a Acció Cultural amb el tema de TV3 al País Valencià provocant l'actual situació, José Montilla és nomenat President de la Generalitat. És evident que dins la política catalana com més incompetent ets i més brut jugues més possibilitats tens de progressar.

Malauradament el virus de la incompetència i de les males arts també ha contagiat a la direcció actual d'ERC, espero que això aviat canvii i que els senyors Carod i Puigcercós deixin pas a persones més transparents, més honestes i més preparades .

 

[@more@]

Comments (1)

mlb jerseryagost 28th, 2010 at 9:06

Ells sabran per què volen aplicar aquesta limitació, jo intueixo que és per posar més multes, recaptar més ders i seguir castigant als ciutadans que van en cotxe, però el que és evident és que la qüestió del mediambient és sols l’excusa oficial.