CONTINUA EL RIDÍCUL DELS POLÍTICS CATALANS I ESPANYOLS I EL PERIODICO ES FICA DE PEUS A LA GALLEDA

 Ahir pel matí llegia al Periódico que davant el caos de RENFE el superheroi ZP havia decidit apartar a la malvada ministra i assumir ell personalment la direcció de les obres, es venia a dir a més a més que les hores de la ministra estaven contades i tot això se suposava que era una informació basada en unes fonts molt fiables. El cert és que res de res, o canvien molt les coses en els propers dies o El Periódico haurà fet el més estrepitós dels ridículs. La ministra  segueix dient que no plega i pel que sembla no la podrà desenganxar de la cadira ni la guàrdia civil Mentrestant ZP, l'amic dels catalans, segueix obsessionat en tallar la cinta del TGV abans de les eleccions i ara vol improvisar l'estació al Prat de Llobregat . Els usuaris seguim i seguirem putejats una bona temporadeta, però això sí, estic convençut que tota aquesta presa de pèl els socialistes la pagaran molt cara. A les comarques afectades el PSOE perdrà moltíssims vots i qui sap si això el pot condemnar a perdre les eleccions, per això en el PSC estan alarmats i per això el seu butlletí de propaganda, El Periódico, ens intenta entabanar amb notícies inventades . La ministra és una impresentable i una incompetent però ara per ara la responsabilitat ja és totalment del senyor Zapatero, també conegut com Chapuzero, ell ha decidit no fer fora a la ministra perquè és la protegida de Manuel Chaves i vol conservar el graner de vots que té el PSOE a Andalusia, però el cost de mantenir en el càrrec a la senyora aquesta pot ser elevadíssim.

 

[@more@]

Els catalans que anem en tren estem putejats i els que van en cotxe també, a excepció del senyor Ernest Benach, que dijous va decidir saltar-se amb el seu cotxe oficial la cua que hi havia a l'autovia de Castelldefels i passar pel carril destinat als autobusos, tot un exemple de polític solidari i compromés amb la gent . En el fons aquest tema de RENFE demostra que hi ha masses incompetents que es dediquen a la política, hi ha gent que porta anys i panys en política que no aguantarien ni cinc minuts a l'empresa privada.

Són molt penoses les paraules del senyor Carod dient que si el traspas de RENFE no es fa en condicions no el vol, amb tot el que ha costat lograr aquest traspàs ara resulta que encara hem d'esperar més? a Catalunya Rodalies RENFE és una ruina, però també ho eren el tren de la Pobla i els ferrocarrils catalans quan es van traspassar, això s'ha de traspassar el més aviat possible i amb el temps aconseguirem que funcioni, si hem d'esperar no sé quines partides que mai vindran el traspàs de rodalies es pot allargar anys i anys. El ciutadà vol solucions i el bon polític el que hauria de fer és lluitar per tenir el més aviat possible les rodalies traspassades i començar a arreglar-ho tot, el mal polític , com el senyor Carod, és el que es veu incapaç d'arreglar res i que per no assumir determinats temes problemàtics prefereix que el marron se'l mengi un altre, amb la qual cosa l'únic que s'aconsegueix és que no s'arregli mai el problema, mentre el ciutadà demana solucions els polítics inútils es van treient la patata calenta de sobre amb la primera excusa que troben, per ells la culpa sempre és dels polítics de l'altre partit