Duran pot enfonsar CiU en la ruïna més absoluta

Hi han dos tipus d'enquestes, les de veritat i les falsejades, les de veritat són les que fan els partits i les institucions per saber realment el que pensa la gent i que no es publiquen, se les guarden per consum intern, les altres són les que publiquen la majoria de diaris, enquestes encarregades per tal d'afavorir a un determinat partit o a uns determinats interessos i que s'utilitzen per dirigir i manipular el vot, no per informar de res. Sembla ser que corre una enquesta de les bones, és a dir, de les que no estan manipulades i que es guarden per a consum intern, que diu que CiU en les properes eleccions a les Corts treuria uns  7-8 escons i quedaria per darrera del PSOE, del PP i d'ERC. Això demostraria el que fa temps molts diem, Duran i Lleida és un  pèssim candidat, és una persona que resta vots i que provoca urticària entre els seus potencials votants. Algun votant convençut de CiU que tingui un mínim de consciència nacional i que es consideri nacionalista pot votar a aquest individu? …crec que ni tapant-se el nas. CiU havia arribat a tenir a les Corts espanyoles prop de 20 diputats i quan Xavier Trias va marxar en tenia 15, va ser arribar En Duran i començar a caure en picat , si ara deixa a CiU amb 7 diputats potser que plegui, és evident que les seves tesis cada dia més ràncies i espanyolistes haurien fracassat. Crec des de fa temps que aquest sinistre personatge està preparant la seva fugida al PP i que té com a intenció enfonsar el màxim possible el partit on encara està, de fet crec que ell vota des de fa anys al PP.

[@more@]