Madalena Álvarez: “ejtoy tramformando Epaña” …

S'ha de reconéixer que la senyora ministra de foment cada dia se supera, ara diu que està "tramformangdo Epaña " , la seva credibilitat és zero i la seva incompetència és infinita però ella continua ben arrapada a la cadira i batent rècords d'incompetència, la qual cosa en el fons també déu tenir el seu mèrit…

  No ens  enganyem PSOE, PSC, Montilla , ZP, Álvarez, Chaves o Iceta, tot és el mateix, són un mateix partit i una mateixa papereta electoral , ells són els responsables del que està passant amb rodalies i ells haurien de pagar a les properes eleccions per tot el que ens estan fent. Estan al carrer Nicaragua, just al costat de l'estació de Sants, si tota la gent que es manifestava el 2003 contra la guerra es manifestés ara a la seu d'aquest maleït partit a i els hi digués quatre coses a a tots aquests poca-vergonyes potser tot aquest sidral s'arreglaria.

 

[@more@]