ROSELL AFIRMA QUE SI MAGDALENA ALVAREZ TREBALLÉS PER ELL JA ESTARIA ACOMIADADA

www.elsingular.cat

 

Rosell afirma que si Magdalena Álvarez treballés per a ell "ja estaria acomiadada"
El president de la patronal catalana Foment del Treball, Joan Rosell, ha criticat la gestió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, en les obres del TGV assegurant que "si ella treballés en la meva companyia, faria dies, setmanes, fins i tot mesos que estaria fora, per incompetència".

En decalarcions a TV3, Rosell ha lamentat que "com no parlem d'una empresa privada, sinó d'un ministeri, resulta que demanar la seva dimissió suposa enfortir-la" i ha afirmat que "si Álvarez ha portat a Catalunya al seu secretari d'Infraestructures és perquè, des del principi, les coses s'han fet malament".

El president de Foment del Treball ha aventurat que "el TGV arribarà abans de les eleccions, per motius evidents", però ha advertit que "si hi ha una inauguració, que no es farà, no aniríem, per la vergonya que hem passat tots aquests mesos".

Sobre les coincidències de les postures del Cercle d'Economia, la Cambra de Comerç i Foment del Treball, Rosell ha descartat una ofensiva catalana, però ha explicat que "en assumptes claus, com el descontrol de Rodalies, les forces econòmiques pensem pràcticament el mateix, amb petits matisos".

"El que lamento és que, en canvi, el Parlament de Catalunya no tingui una sola veu", ha criticat Joan Rosell en referència als partits catalans.


rosell foment2

 

[@more@]