MÉS I MÉS XAPUSSES DE LA MINISTRA

Avui el Parlament ha demanat que d'una vegada per totes se'n vagi la impresentable de la ministra de Foment, una cosa mai vista fins ara i que demostra fins a quin punt els catalans n'estem tips de les xapusses d'aquesta senyora. De totes maneres sembla ser que la Maleni no té no té ningú que la freni cada dia en fa una de nova. Fa uns dies li va clavar una bronca considerable a una periodista de TVE que li va fer una pregunta q no li agradava sobre el "plan Galicia" i aquesta mateixa setmana en el primer viatge de proves del TGV Madrid-Valladolid va intentar que no es gravessin les imatges del núvol de pols que els periodistes es van haver d'empassar quan el tren va passar pel túnel del Guadarrama. A més a més en aquesta l'inia sembla ser que hi ha un túnel, el túnel de San Pedro que només està acabat en un sentit i això obligarà als trens a circular per una única via en aquest tram. Es preveu que l'Ave entri a Valladolid soterrat, però com que no tenen temps material i el que cal per damunt de tot és tallar la cinta abans de les eleccions la Maleni ha decidit fer una estació fantasma fora del terme municipal de Valladolid, que serviria d'estació provisional i que es tiraria a terra quan s'inaugurés la de debó… vaja! una xapussa molt semblant a la que aquesta senyora volia fer al Prat. L'arribada del TGV a Màlaga també està creant problemes, semble ser que les obres de la Maleni s'estan carregant uns aqüífers que hi ha en aquella zona i a la Maleni se li ha ocorregut solucionar-ho prohibint als treballadors de l'obra que portin el mòbil a sobre, no fos cas que algú graves els desperfectes. La incompatència i les males arts de la ministra stan més que demostrades, però en el fons no hem d'oblidar que el gran responsable d'aquesta situació és el farsant ZP, la veritat és que hi ha molt pocs polítics que siguin tanfrívols , tan demagogs i tan mentiders com aquest senyor.

[@more@]

Comments (1)

Marc Arzanovembre 18th, 2007 at 23:53

Josep,

A l’Olla de Grills s’ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T’hi apuntes?

Marc Arza
http://www.catalunyafastforward.blogspot.com