La ineptitut, la poca astúcia i la mala fe d’alguns polítics catalans

Veient el que està fent el govern d'extrema dreta valencià amb els repetidors de TV3 em venen ganes de dir-ne alguna de molt grossa, és evident que els peperos valencians són el que són, gent cavernícola carregada d'autoodi. Els peperos valencians tenen odi cap a qualsevol símbol de catalanitat i per tant odi cap a qualsevol símbol de valencianitat, perquè encara que no els agradi els catalans del Principat i els valencians formem una unitat, som sang de la mateixa sang i compartim la mateixa història i els mateixos símbols i en el fons el que ells odien és el seu propi país, per això intenten intimidar, assetjar, acoquinar i amenaçar a tots aquells molts valencians que s'estimen el seu país i que defensen la nostra llengua i cultura. De totes maneres crec que és un error centrar tot el debat en aquests feixistes peperos, perquè per molta repugnància que ens facin ells l'únic que han fet és rematar a gol i sense porter, la responsabilitat de tot aquest tema en el fons no és de qui precinta el repetidor (el PP) sinò de qui s'ha volgut desentendre del tema i ha deixat les freqüencies de TV3 en mans del govern valencià, i aquest algú es diu PSC.

El PSC-PSOE de la mà d'un ministre anomenat Montilla va enganyar a Acció Cultural del País Valencià i ara un altre ministre del PSC, l'impresentable Joan Clos es renta les mans i deixa tirats a tots els centenars de milers de valencians q volen veure TV3. El PSC una vegada més demostra la seva manca absoluta de sensibilitat per aquests temes i ,per què no dir-ho, comença a mostrar la seva autèntica cara de partit lerruxista, espanyolista i anticatalà que ara resulta que intenta competir en espanyolisme amb els fatxes del partit ciutadans.

El senyor Clos és un inepte, però el senyor Montilla jo diria que no és un inepte, és un farsant que amb molt mala intenció va deixar preparat des del seu ministeri el desmantellament de TV3 al País Valencià. En aquesta pel.lícula els últims que queden són els polítics "poc astuts" o dit més clarament els "babaus". El senyor Carod va ser un babau quan va decidir anar-se'n a Perpinyà, com va ser un babau deixant que el fotessin fora del govern, com ha estat un babau tornant a confiar amb els socialistes, com va ser un babau deixant que l'any 2004 el PSC dugués a terme una purga a Catalunya Ràdio, com ha estat un babau deixant que l'espanyolista Escribano hagi convertit TV3 en una tele que actua al servei d'una suposada progressia però que menysté la nostre llengua i la nostra realitat nacional dia rera dia. Ara malauradament el babau està sent el senyor Tresserres , que va amb el lliri a la mà i "negocia" amb els gangsters del govern valencià com si fossin gent seriosa i complidara, quan ja se sap que un gangster és algú que per sistema juga brut i de qui no te'n pots refiar ni un pèl. Potser el problema dels actuals dirigents d'ERC és aquest, que són un xic babaus i suposadament pequen de bona fe. Si qualsevol dels nostres herois nacionals, Jaume I, Roger de Llúria, el Carrasclet o Francesc Macià, hagués sigut un babau és evident que no hauria passat a la història i és evident que el senyors Carod i companyia no passaran a la història, el problema és que  els babaus no passen a la història d'un país però sí que poden enfonsar la història d'un país amb les seves decisions errònies i les seves pífies.

[@more@]