Jose Luis Rodriguez EMBUSTERO,àlies ZP torna a prendre’ns el pèl, ara ja no se’n recorda del traspàs de RENFE

Avui hem pogut veure que l'enèssima promesa del senyor ZP, el traspàs de RENFE a la Generalitat era ana altra mentida, més fum i més promeses falses… per variar. No puc entendre com els polítics catalans tenen encara estòmac per seure a la mateixa taula que aquest engalipador professional, un prestidigitador de cap a peus, un frívol, en definitiva un barrut de cap a peus. Va prometre el traspàs de RENFE pel gener i ja ho veiem, res de res. Els usuaris de RENFE seguirem pels segles dels segles havent d'aguantar un servei tercermundista i els nostres polítics esperant unes inversions que vagin unides als traspassos que tots sabem que no arribaran i que en tot cas seran sempre insuficients. Si tinguessim uns polítics compromesos amb el país acceptarien ja el traspàs, encara que fos sense les inversions promeses, els trens s'han de traspassar ja, després ja tindrem temps per intentar arreglar el desastre, si cal anys i anys, però cal que això d'una punyetera vegada deixi de dependre d'ESpanya i que tots aquests operaris de RENFE que porten el mapa d'una grande i libre tatuat al front i que tant partidaris són que això segueixi depenent del govern colonitzador de Madrid siguin enviats ben lluny amb una bona punta de peu al cul, al capdavall ells no són tan diferents de la inefable ministra de foment. Si els nostres polítics prefereixen que no es faci el traspàs és perquè en el fons ells van en cotxe oficial i tant se'ls hi enfot, perquè no confien en la seva pròpia capacitat de gestió (no oblidem el desastre que van provocar al Carmel) i perquè estem en un país (Catalunya) y un estat (l'Estat espanyol) on governen els irresponsables, aquí ningú vol ser responsable, ningu dimiteix ni ningú es responsabilitza de res, és preferible ser un IRRESPONSABLE i carregar-li la culpa a un altre.[@more@]

Comments (1)

Daniel García Peirsgener 23rd, 2008 at 16:26

Hola Josep,

T’hi he afegit al llistat d’enllaços de blocs i blocaires del Penedès que pots trobar a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/01/12/la-penedesfera-llistat-de-blocs-i-blocaires-del-penedes.

T’agrairia que per a difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera facis un link del teu bloc cap a aquest llistat.

Gràcies!