Hi ha alguns dirigents d’ERC que tenen moltes galtes

 He llegit avui que sembla ser que el el senyor Portabella podria entrar de nou al govern municipal de Barcelona que encapçala el senyor Hereu, tot i que no sé si és que són els socialistes els qui li han fet l’oferta o és el propi senyor Portabella qui s’ha ofert amb l’excusa d’evitar un suposat pacte CiU-PSC. Sigui quina sigui la realitat el cert és que hi ha massa gent a la direcció d’ERC que viu pendent del cotxe oficial, dels canapés i de les dietes, són gent que s’ha acostumat a la bona vida i als bons restaurants i que han oblidat que la política consisteix en un acte de servei al ciutadà, que té caràcter temporal i que en cap cas es pot considerar una feina.

 On són els principis? on és l’ètica, on és el sentit del ridícul? coneixen el que vol dir la paraula vergonya? Són masses els casos de gent coneguda del partit amb nom i cognoms que s’omple la boca d’independentisme i després busca l’aixopluc del PSC per seguir tenint un despatx, un càrrec , un sou o el que sigui. Si el senyor Portabella es deixa sodomitzar novament pels socialistes demostrarà quina mena de persona és i demostrarà que tot el que va dir després de les municipals  per no pactar amb el PSC era mentida i responia a una burda estratagema més de la direcció del partit, a la que li falta ètica però li sobra frivolitat.

 Persones com l’Heribert Barrera, En Joan Carretero, la Rut Carandell o l’Hèctor Lopez Bofill  em mereixen un gran respecte perquè actuen amb dignitat i ètica i perquè no prenen el pèl al ciutadà, altres que tenen càrrecs de gran pes al partit estan demostrant tot el contrari. És una vergonya i no hi ha dret, estan jugant amb els sentiments de la gent , menteixen dia sí dia també i no fan més que empastifar la justa causa de les llibertats de Catalunya per la que portem tants anys lluitant, el millor favor que li poden fer a ERC i al país és plegar de la política o anar-se’n al PSC.

 

[@more@]