EL PERIODICO MANIPULA I ENGANYA AMB EL TEMA DE LES ENQUESTES

   Des que el germà de Joaquim Nadal, un tal Rafel, (A LA FOTO) es va fer càrrec del diari el Periódico, la credibilitat d’aquest diari ha caigut per terra, actualment ja no es pot dir, de fet, que sigui un diari, és un vulgar butlletí de propaganda del PSC, un pamflet al servei del partit. Ara la gran ocurrència que han tingut és burlar la llei publicant una enquesta suposadament no inventada a través d’una web andorrana, amb l’excusa de que volen salvaguardar el nostre dret a la informació, amb la qual cosa queda més que demostrat que es pixen damunt la legislació electoral i que les enquestes en realitat no serveixen per informar al ciutadà sinó per manipular al ciutadà. Practicament totes les enquestes que es publiquen en els mitjans d’informació són de dubtosa credibilitat, en uns casos si mires la fitxa tecnica te’n dones compte que no tenen cap fonament perquè la mostra de gent és molt petita, en altres casos la fitxa tècnica és més àmplia però estan tan cuinades i tan preparades per  a que surti un determinat resultat que no te les creus. El Periòdico l’unic que pretén amb aquesta suposada enquesta és manipular el nostre vot, influir per a que votem com ells volen i allò que ells volen. El millor que es podria fer amb les enquestes és prohibir-les, no són fiables i a més acaben contaminant la nostra llibertat de vot, són un arma electoral bruta i mesquina que utilitzen determinats poders per manipular a la gent.

[@more@]