Eleccions del 9 de març: votar, no votar i a qui votar o deixar de votar

En aquestes eleccions a diferència del que passava fa quatre anys són molts els catalans desilusionats amb el panorama actual de la política catalana i que es pregunten quin sentit té anar a votar si després hi haurà una sèrie de senyors que es reuniran entre ells i que faran amb el teu vot el que a ells els convingui tan si ens agrada com si no. Una opció és votar en clau nacionalista per tal de que PP i PSOE obtinguin el menor nombre possible de diputats i que des d’e Catalunya es pugui condicionar la seva política, una altra opció és actuar en clau interna, es a dir, no votar, votar en blanc o votar en clau de protesta per tal de que els actuals dirigents de CiU i ERC s’estavellin i pleguin d’una punyetera vegada. Que cadascú voti com vulgui i a qui vulgui, però el que està clar és que passi el  que passi Catalunya hi perdrà, perdrem per la poca capacitat d’influència que tindran els polítics catalans a les Corts o perdrem pel fet de que un resultat més o menys acceptable de CiU i ERC ens condemnarà a seguir aguantant durant anys els espantosos senyors Mas, Duran, Carod i Puigcercós que tan mal li estan fent al nacionalisme català des de fa temps.