PROU DE TACTICISME: CAROD I PUIGCERCÓS HAN DE PLEGAR

 

 

pegamento CAROT, ben enganxat a la poltrona
 

Ja fa massa temps que l’actual direcció d’ERC practica el tacticisme i el maquiavelisme polític, es tracta d’enganyar, mentir entababar i amagar informació per tal d’aconseguir un únic objectiu: viure de la política i seguir enganxat s amb pegamento a la cadira i si per això han de proclamar-se independentistes, progressistes, federalistes o el que sigui no hi ha cap problema. L’objectiu és la cadira, no la independència, per això pacten amb el PSC, no intenten acabar amb l’Hegemonia d’aquest espantós partit perquè seria massa arriscat, prefereixent sumar-s’hi per tal de tocar poder i seguir vivint del tema. Com que en aquestes eleccions s’esperaven una davallada posen de cap de llista a Joan Ridao, que s’estrelli ell mentre ells es queden ben amagats i ben enganxats a la poltrona.

 

En la darrara Conferència Nacional Carod i Puigcercós van salvar el coll, com que hi ha molts militants que depenen de les decisions que prenen aquests senyors i que volen seguir tenint càrrec es van salvar, però la realitat és que els electors d’ERC no viuen del càrrec i no han de pagar favors ien vista de la incoherència amb la que actuen els dirigents d’ERC han decidit deixar de confiar en ells. Alselectors els pots enganyar un cop, però dos no. L’1 de novembre de 2006 els senyors Carod i Puigcercós van enganyar a l’electorat , van dir durant tota la campanya electoral que no sabien amb qui pactarien i resulta que després, quan ja tenien els vots al sarró, es van llançar alks braços del PSC, sense ni parlar-ne amb la militància, amb presses i d’amagat. Després d’aquí han vingut dues patacades, la de les locals de 2007 i la de les eleccions espanyoles de 2008, s’han perdut centenars de milers de vots i la tercera patacada poden ser les eleccions catalanes del 2010, on ERC al pas que va pot passar de 21 diputats a 10 ó 12. L’interrogant és: esperaran a fotre’s la tercera patacada o plegaran d’una vegada per totes?

 

Els votants han parlat clar , agradi o no a la milit`pqancia i a ladirecció , ERC ha de trencar amb el PSC, en cas contrari ERC es tornarà a estavellar. Per què no escolten a una persona amb tanta autoritat com l’Heribert Barrera? Per queè no escolten el que diuenpersones properes com Victor Alexandre, Vicent Partal o Salvador Cardús? Com pot ser que a les darreres municipals en localitats que tenen un fort vot nacionalista , com Vic o Berga, s’obtinguessin uns resultats tan pobres?

 

Els senyors Carod i Puigcercós estan cécs, muts i sordsi el seu autisme polític és un autèntic suicidi, enfonsaran el partit i probablement després de la patacada de 2010 marxaran ( qui sap si al PSC). Es clar que hi ha una alternativa: fer-los fora de la direcció i renovar la direcció del partit en el proper congrés, així no podem continuar.