La Xina està cometent un genocidi i Europa tan tranquila

Pel que sembla és més important vendre piruletes rentadores o palanganes a la Xina que no els drets humans, ja fa massa temps que a la Xina se li permet tot i que a occident se li en refoten els drets humans i els drets del pobles. El que està fent Xina amb el Tibet, ocupat militarment expoliat i colonitzat pels xinesos, és un GENOCIDI, repeteixo GENOCIDI. Molt fer pel.lícules sobre la segona guerra mundial o sobre les barbaritats que es van cometre durant la colonització d’Amèrica però ningú vol veure que en l’actualitat en el món hi ha un estat que des de les matances de Tiananmen a principis dels 90 fins avui en dia no para de trepitjar els drets humans. El mateix es pot dir del que està fent el criminal Putin a Txexènia, o de les matances al Kurdistan per part de Turquia, el país "amic" d’occident que aspira a entrar a la UE. Alguns només s’on capaços de movilitzar-se quan es tracta de bramar contra els Estats Units, aleshores sí, surten tots al carrer, però quan es tracta de denunciar els assassinats i violacions comesos pels exèrcits xinès, rus o turc contra gent indefensa es queden ben callats, suposo que se’n deuen anar a la platja o de pont o a esquiar. 

Visca el Tibet, visca el Kurdistan, visca Txetxènia i visca totes les nacions sense estat que han d’aguantar la violència de tants i tants estats criminals.  

POSTDATA: només a una organització tan rància i tan casposa com el CIO se li podria haver ocorregut muntar uns jocs olímpics en un país com Xina i només a un il.lúsos o a uns impresentables com alguns governs europeus se’ls acudiria avalar l’entrada a la Unió Europea d’un estat genocida com Turquia.

Comments (1)

Nike Air Jordan 24agost 28th, 2010 at 9:09

El mateix es pot dir del que està fent el criminal Putin a Txexènia, o de les matances al Kurdistan per part de Turquia, el país “amic” d’occident que aspira a entrar a la UE.