Carretero es postula com a nou líder d’ERC

Aquest matí en roda de premsa Joan Carretero ha confirmat la intenció del reagrupament.cat de presentar candidatura a la secretaria general i la presidència d’ERC, una bona notícia em aquests moments complicats que viu el nacionalisme català, li desitjo molta sort i li dono tot el meu suport, En Carretero no té l’àurea mística i pseudoprofètica d’En Carot ni l’agresivitat verbal de Puigcercós però és un polític que no menteix i que almenys no ens pren per imbècils, ERC és l’únic partit parlamentari que, en teoria, defensa la independència i la causa de l’alliberament nacional de Catalunya és l’unic que ara mateix importa, el divisme i les collonades dels senyors Carod i Puigcercós me la bufen. Demà ja comentaré punt per punt les declaracions insolents del senyor Carod al diari Avui de diumenge, és evident que en Carod es pensa que els electors d’ERC som imbècils.

Comments (1)

Joan Capómarç 28th, 2008 at 20:23

Em va agradar quan va dir que era d’Esquerra, no d’esquerres.