Furtar aigua de l’Ebre a través del Segre, el PSC ens pren novament per imbècils

Avui volia comentar l’entrevista delirant del senyor Carod a l’avui però ja ho faré el dilluns que ve, ara convé parlar de la nova presa de pèl que ens prepara el PSC, un trasvassament de l’Ebre encobert. Després de tot el que vam lluitar contra el trasvassament de l’Ebre del
PP que ara el PSC amb el vist i plau dels seus escolanets, els dirigents d’ERC i ICV,
vulgui furtar l’aigua de l’Ebre a través del seu afluent el Segre em
sembla insultant, la veritat és que em venen al cap paraules molt
gruixudes, ¿ és que enviar aigua de l’Ebre cap a Múrcia és antiecològic
i enviar aigua de l’Ebre cap a Barcelona no ho és? Una vegada més des
de Barcelona s’ignora i es maltracta el territori. Respecte al conseller Francesc Baltasar, aquest gran ecologista que ens prohibeix anar a més de 80 km/h i que calla com un puta davant aquesta barrabassada només li diria que per respecte al ciutadà hauria de dimitir, dimitir perquè ens enganya quan es defineix com a ecologista i dimitir per mentider, perquè no fa ni dos dies que va dir que això era mentida. Quina barra!!! quina barra !!! què progres i què llestos, no s’atreveixen a tocar res a les terres de l’Ebre perquè els hi dirien de tot i decideixen furtar l’aigua des de més amunt pensant que som tots uns il.lusos. A sobre, quina casualitat, fins passades les eleccions no han dit res, no fos cas que els electors els castiguessin.