Brutus o Cèssar, Carod o Puigcercós, el millor és que pleguin tots dos

Qué el senyor Carod decideixi no tornar-se a presentar per dirigir el partit és una bona notícia, però el que ha fet avui no deixa de ser preocupant. El senyor Carod fa com Ronaldinho, s’esborra, Ronaldinho no pot suportar ser suplent i s’inventa unes suposades lesions, el senyor Carod sap que té totes les de perdre en el Congrés i s’inventa un suposat ànim de renovar el partit per no presentar-s’hi. No es presenta perquè no suportaria la idea de perdre, no perquè li preocupi ara el partit, ni perquè el vulgui renovar, ara ell déu pensar què la millor manera de conservar la cadira és acostar-se als sectors crítics per derrotar Puigcercós,però oblida que ell i el senyor Puigcercós són igual de responsables de l’estratègia actual que segueix el partit i que aquests sectors crítics són critics amb la direcció, no només amb el senyor Puigcercós o amb ell i que l’estratègia que ell defensa té molt poc a veure amb el que plantegen el Reagrupament i Esquerra Independentista. Una interpretació maquiavèlica ens podria portar a pensar que tot això és un muntatge i que Carod i Puigcercós ho tenen tot pactat, però prefereixo no pensar això… El que haurien de fer Puigcercós i Carod és assumir que la seva estratègia ha fracassat i que si no volen canviar-la el millor que poden fer és plegar, a més a més ha arribat un punten que aquesta situació ja no és tolerable, són dos senyors adults que es barallen com a nens per una cadira i en el seu discurs no hi ha ara mateix ni un sol argument polític. S’han cremat ells sols i per salut democràtica haurien d’apostar per que el partit es renovés i per que la política de pactés canviés.

  Qui era pitjor, l’arrogant Juli Cèsar, que es va autoproclamar dictador vitalici, o el seu "amic" Brutus , que el va traïr i el va apunyalar amb l’excusa de que Cèsar era un perill per la república? . Probablement Brutus era encara pitjor però això no justifica el règim de Cèsar. Pel bé d’ERC Puigcercós tampoc s’hauria de presentar.

Comments (1)

Quico Ventallómarç 27th, 2008 at 9:30

Totalment d’acord, Josep.