Èric Bertran expressa el seu suport a Joan Carretero i Rut Carandell

Èric Bertran expressa el seu suport a Joan Carretero i Rut Carandell
 
ric_bertran.jpg

El jove independentista, Èric Bertran, ha expressat aquest dimecres elsuport a les candidatures de Joan Carretero a la presidència i de RutCarandell a la secretaria general d’ERC. Fent una mostra més de la sevacapacitat de compromís, Bertran considera que Joan Carretero "és unapersona amb una gran credibilitat i capacitat de lideratge"
Així mateix, "el presidenciable de Reagrupament -continua Bertran- esfa respectar pels quipensen com ell, però també pels qui en discrepen perquè ha demostratreiteradament el seu valor. Aquest ‘fer-se respectar’ és molt importantperquè fa que els ciutadans se l’escoltin quan parla." Bertran, tot iafirmar que no és militant, com a independentista s’interessa "pel quepassa en l’únic partit independentista amb representació al Parlamentde Catalunya", per la qual cosa es vol posicionar en el seu debatintern. "Si el que ha de fer ERC -segons Bertran- és sumar una granmajoria per tal d’impulsar un debat, referèndum i procésd’independència al nostre país, el que necessita el partit és unapersona capaç de guanyar-se a tots els militants que ja s’han donat debaixa del partit, a tots els votants que ja no el voten i a totsaquells simpatitzants, o possibles futurs simpatitzants, del’independentisme que mai no ho han fet." Segons Bertran, Reagrupamentés qui es troba en millors condicions de recuperar la il·lusió de lagent. "En Carretero i el seu equip pot canviar radicalment les coses iiniciar una nova etapa. Estic convençut que guanyarà."

Èric Bertran, malgrat la seva joventut, és autor de dos llibres i és unreconegut independentista. El suport explícit de Bertran a lescandidatures de Reagrupament.Cat s’afegeix a la confluència d’altrespersones del món intel·lectual que s’ha produït les darreres setmanes,com ara, Ramon Tremosa (professor d’Economia), Víctor Alexandre (escriptor), Josep Ginebra (catedràtic d’Universitat), Josep Borrell (inspector d’Ensenyament), a més de la quarantena de signants del manifest "Per a un canvi real a ERC" encapçalat per Emili Valdero (secretari de Comerç i Turisme) i Ramon Sentmartí entre d’altres. Així mateix, han compartit diagnòstic amb RCat Salvador Cardús i Miquel Calzada.

 
reagrupament.cat