El camaleó Montilla no és de fiar


El camaleó és el nom comú de diverses espècies de rèptils saures de la família dels camaleòntids, englobades en el gènere Chamaeleo.

És conegut per la seva capacitat de canviar de color (mimetisme), quan es senten amenaçats i en resposta a canvis de temperatura, llum, color i altres alteracions ambientals.

En política existeixen també famosos camaleons, persones que segons d’on bufa el vent canvien de color i que en funció de l’interlocutor diuen una cosa o una altra, un dels més famosos és l’ínclit Juan Antonio Samarach, abans entusiasta franquista i ara demòcrata de tota la vida… Em temo que Montilla és també un camaleó. Només cal recordar el que deia quan era ministre d’Indústria (pràcticament el mateix que Solbes) i el que diu ara com a President de la Generalitat. O mentia abans o menteix ara o bé és un magnífic actor i el que passa és que simplement no té ideologia i que es limita a dir el que li interessa a l’interlocutor, en tot cas jo no me’n refio. El senyor Ridao ens va explicar el 2006 que l’havien preferit a ell abans que al Mas perquè era un candidat més gris i més limitat i així En Carod i companyia lluirien més… vaja que el gran mèrit de Montilla és ser una mica  curt de gambals, o almenys semblar-ho.