El “putu” bicing s’instalará a Girona

     Els caps pensants de l’ajuntament de Girona han decidit instalar a la ciutat la parida pijoprogre del bicing, per tant ADÉU A LA TRANQUILITAT, ADÉU A LA POSSIBILITAT DE CAMINAR PEL CARRER LLEGINT EL DIARI SENSE QUE T’ATROPELLIN!! . És sorprenent la gran quantitats d’inútils que et pots trobar a Catalunya fent de polítics, pobres gironins! que es preparin pels atropellaments , ensurts i cames trencades que els esperen…

Comments (1)

Ikebannaagost 27th, 2008 at 10:30

Doncs a mi em sembla una molt bona idea. Girona és una ciutat incòmode per aparcar, no hi ha lloc al centre i el transport públic per anar d’una banda a l’altra és escàs. El bicing, que també fem servir els prolataris, perquè és més econòmic que qualsevol altra mitjà de transport, pot ser una bona alternativa per moure’s per la ciutat. Problemes? Molts. Segurament, com sempre, començaran la casa per la taulada posant bicing sense infraestructura de carrils bici, però en tot cas no és la idea del bicing que és dolenta, ho és que les bones idees se solen fer amb pocs recursos i sense tenir en compte totes les variants. I pel que fa al civisme, aquest el fem entre tots. Els que anem amb bici no som millors que els que van a peu, amb moto, o amb cotxe. Tots ens saltem les normes i així és com la convivència es complica. Un bon ordebament urbà i unes àmplies dosi d’educació, tolerància i respecte per part de tots plegats farien de les nostres ciutats, amb bici o sense, un lloc sens dubte molt més agradable. Al ments a mi així m’ho sembla.